Subiecte: Alegeri președinte Republica Moldova

Maia Sandu, Securitatea și Facebook-ul. Editorialistul ActiveNews din Basarabia, jurnalistul veteran Ștefan Secăreanu, este cenzurat de Facebook pe tema SIS-ului de la Chișinău. "Încalcă standardele comunității"

Cum a fost dat SIS-ul pe mâna rușilor în schimbul sprijinirii Guvernului Maia Sandu de către PSRM. Atenție mare la ce ne pregătește spiritul revoluționar neomarxist al protestelor Maiei! Partida rusească va avea deja voturile necesare pentru modificarea Constituției!

Foto: Presideny.ro

Klaus Iohannis anunță campania națională de vaccinare anti-COVID și „sărbători sub semnul pandemiei”, fără târguri sau petreceri, „dar Crăciunul vine și așa”

Președintele republicii, Klaus Iohannis, a susținut marți încă o conferință de presă la Palatul Cotroceni. În linii mari, ideile exprimate au fost aceleași cu care ne-a obișnuit: glorificarea înăspririi restricțiilor și a rezultatelor acelorași, anunțarea vaccinării în masă a populației

Ce fel de echilibru poate să-mi asigure Maia Sandu când ea mă vinde ca și Dodon rușilor? Și Cum să scăpăm noi, basarabenii, de ocupație străină când partida rusească este consolidată aici cu ajutorul unor secături de la București de-alde Sorin Ioniță?!

Părerea mea este că mesajul Maiei Sandu este tot atât de periculos ca și mesajele antinaționale și idioate ale contracandidatului ei Dodon. Și cum să ne ferim noi de neokaghebismul dughinist ce vine dinspre Kremlin când suntem atacați din spate de neomarxiștii și ateii de pe Dâmbovița?

Campania pentru alegerile prezidențiale a luat startul în Republica Moldova. Igor Dodon promite infrastructură, industrie și parteneriate externe, Maia Sandu promite schimbare, oameni noi, bunăstare, luptă împotriva hoției și corupției

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova a început vineri, 2 octombrie 2020. Alegerile sunt programate să se țină pe 1 noiembrie, într-un context marcat de epidemia de coronavirus și de influențele geopolitice ale Estului și Vestului în teritoriul dintre Prut și Nistru