Subiecte: Alegeri prezidențiale

Ion Cristoiu consideră că în America va câștiga cine are mai multe Legiuni. "Criza din America ne afectează prin slăbirea puterii de intimidare a dușmanilor României". Corneliu Vlad: "Trump a fost lovit, poate fatal, de presă"

Doi dintre cei mai importanți analiști și comentatori de politică internă și internațională, Ion Cristoiu și Corneliu Vlad, urmăresc în continuare cu cea mare atenție ce se întâmplă în Statele Unite, așa cum ar trebui să o facă orice român

Acad. Ioan Aurel Pop dezminte speculațiile privind candidatura sa la președinție: Zvonul acesta a determinat anumite reacții adverse, neprincipiale și chiar dăunătoare în raport cu mine și cu instituțiile în a căror activitate sunt implicat

Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, rector al UBB a postat, luni, pe pagina de Facebook, un text în care subliniază, încă o dată, că nu este interesat de nicio funcție de conducere politică în statul român. 

Tăriceanu, despre candidatul PSD-ALDE la prezidențiale: „Va fi cine are mai multe șanse ca, odată intrat în turul doi, să îl învingă pe Iohannis”

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Constanța, că alianța PSD - ALDE își dorește ca, la alegerile prezidențiale din acest an, să aibă un candidat care să dea alianței politice maximumul de șanse pentru ca, odată intrat în turul doi, acest candidat să îl poată învinge pe Klaus Iohannis, informează Agerpres.