Subiecte: Alegeri prezidențiale România 2019

Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României, a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.

Foto: Dreaptaliberala.ro

Candidatul la președinție, Viorel Cataramă, susține statul națiune: Consecințele globalizării sunt că România va fi din ce în ce mai mult dependentă de decizii luate în afara granițelor, întrucât va avea un grad foarte mare de îndatorare

Candidatul partidului Dreapta Liberală (D.L.) pentru Președinția României, Viorel Cataramă, este primul politician care se exprimă tranșant pe tema globalizării, asupra căreia clasa politică românească a avut până acum atitudini cvasi-unanim favorabile.

Klaus Iohannis: Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide! Răzvan Cuc: V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte!

„Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide”, a declarat sâmbătă, la Iași, președintele Klaus Iohannis, despre tragicul accident rutier din județul Ialomița, soldat cu 10 morți și 8 răniți, potrivit Digi 24. În replică, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a reproșat lui Klaus Iohannis că speculează tragedia în scopuri electorale.