Subiecte: Atac armat

Cazul atacului armat la o școală din Nashville, SUA: JIHADUL TRANS declanșat împotriva creștinilor. Activista feministă și LGBT-istă JANE FONDA a explicat la TV ce trebuie să urmeze după marșuri și proteste: CRIMA!

Mai multe lucruri au devenit clare în urma atacului armat de la școala din Nashville, în care au fost ucise șase persoane. Ucigașul este o femeie bolnavă mintal, Audrey Hale, care a vizat o școală creștină și a ucis copii creștini pentru că este membră a comunității LBGT și îi considera pe creștini dușmanii ei.

Un dezaxat anticreștin teleghidat e considerat principalul suspect în cazul masacrului de 4 iulie din Illinois. FAKE MEDIA din SUA îl consideră pe ciudat un suporter de-al lui Trump. Bolnavul de 22 de ani este raper și îl cheamă... Crimo

Poliția l-a identificat și reținut pe presupusul atacator de la parada din Highland Park, anunță presa americană. Robert E. Crimo III, în vârstă de 22 de ani, este numele suspectului în cazul atacului armat sângeros din statul Illinois, SUA, care a provocat cel puțin 5 morți și zeci de răniți.