Subiecte: Big Tech

Giganți Big Tech la Palatul Victoria: România, interesată să colaboreze cu Apple, Amazon și IBM pentru digitalizarea administrației publice și a educației, “transferul în cloud”, dezvoltarea în domeniul Inteligenței Artificiale

Reprezentanții unora dintre cele mai mari companii din lume din zona Big Tech, precum Apple, Amazon și IBM, au fost prezenți la Palatul Victoria. „Suntem hotărâți să ducem România în fruntea inovației tehnologice”, a declarat ministrul Digitalizării.

Noua Lege a UE privind Serviciile Digitale, care introduce cenzura și controlul asupra Internetului, a intrat azi în vigoare - Ursula von der Leyen: “Aducem valorile noastre europene în lumea digitală”

Începând de vineri, 25 august, giganții Internetului au în Uniunea Europeană (UE) obligații consolidate în lupta împotriva conținuturilor ilegale și vor trebui să fie „mai transparenți”, riscând altfel amenzi uriașe, în virtutea unei noi legislații fără echivalent în lume, Digital Services Act (DSA)

Woke – religia elitelor globaliste: Războiul regimului managerial împotriva creștinismului și a clasei de mijloc. „Luna mândriei”, sărbătorită prin promovarea unui simbolism satanic

Există aici un indiciu important cu privire la originea „woke”. Deși a fost lansată inițial ca o mișcare anti-albi, acesta este, la cel mai profund nivel, un război religios. Ridiculizează creștinismul pentru că vrea să-l înlocuiască și să-l distrugă. Nu este întâmplător faptul că „mândria” a fost considerată păcatul cel mai de moarte. 

Noua Lege a învățământului preuniversitar: introducerea Cardului Național de Elev cu cip, pe baza tehnologiei electronice, și „transformarea digitală a sistemului preuniversitar” - integrarea educației în gulagul digital

Noua Lege a învățământului preuniversitar vine cu anumite noutăți, semnalate de scriitorul Mircea Platon, menite să integreze sistemul de educație din România unui sistem digital de monitorizare și control, dar și să-l transforme într-un sistem de reeducare

Dr. Joseph Mercola: Ce trebuie să știm despre Agenda 2030 și a Patra Revoluție Industrială – implementarea unei distopii totalitare alimentate de tehnologie

Drapat în intenții nobile, textul Agendei 2030 a Forumului Economic Mondial ascunde un adevăr teribil. Dacă privim dincolo de retorica „dezvoltarii durabile”, este clară intenția lor de a ne confisca bunurile, cum sunt aparatele electrice, autovehiculele și chiar drepturile de proprietate, dar și de a suprima disidența.

Seminar la Forumul Economic Mondial de la Davos, 2023: Citirea minții de către Inteligența Artificială. Sunteți pregătiți pentru „transparența creierului”?

În cadrul întâlnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, a fost organizat un seminar despre „Transparența creierului”. A fost prezentată o tehnologie nouă, dar funcțională, care permite scanarea creierului uman prin dispozitive portabile. Astfel de scanări permit computerelor IA să citească și să interpreteze starea de spirit a purtătorului prin detectarea instantanee a undelor cerebrale înregistrate.

Albert Bourla FUGE de jurnaliștii Project Veritas. Șeful Pfizer a scăpat cu ajutorul bodyguarzilor agresivi. Jurnaliștii Veritas, urmăriți penal la reclamația YouTube. Dr. Robert Malone: YouTube a cenzurat legătura vaccin-fertilitate. VIDEO TRADUS

Jurnaliștii Project Veritas l-au confruntat, din nou, pe directorul Pfizer, Albert Bourla, la hotelul Conrad din Washington. CEO-ul Pfizer nu a răspuns nici unei întrebări ale jurnaliștilor Project Veritas, ba, mai mult, a scăpat de întrebările inconfortabile cu ajutorul agenților de securitate.

Documentar exploziv semnalat de Dr. Robert Malone: „Propaganda expusă”: corupția și complotul între guverne, Big Tech și Big Pharma (II). Istoricul infracțional al Pfizer și mituirea medicilor capturați de complexul medical industrial

Oferim cititorilor Active News partea a doua din prezentarea Dr. Robert Malone a documentarului exploziv, din 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință, experți în sănătate și luptători pentru libertate.

PROPAGANDA EXPUSĂ: Corupția și complotul între guverne, Big Tech și Big Pharma (I) - Documentar exploziv semnalat de Dr. Robert Malone. Adevărul despre medicina modernă: Împăratul este gol! (VIDEO)

Dr. Robert Malone postează pe blogul său anunțul și prezentarea despre un nou documentar exploziv, în 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință și experți în sănătate, luptători pentru libertate.