Subiecte: Biserica Paralelă
Basilica: Ministrul Rafila și Patriarhul Daniel semnând „Protocolul” la Patriarhie, pe 25 octombrie 2022

TORȚIONARUL OMS bagă la apă BOR. Ministrul Rafila a mințit că are un Protocol cu Patriarhul Daniel pentru promovarea ”Strategiei naționale de vaccinare” prin preoți și biserici. Proiectul MS prevede tehnici de inginerie socială pentru ”obiectivul 95%”

În realitate, documentul invocat abuziv de Rafila, semnat în 25 octombrie 2022, între el și Patriarhul Daniel, este un „Protocol privind desfășurarea activităților de asistență religioasă creștin-ortodoxă în unitățile sanitare subordonate Ministerului Sănătății”

Interviu Steve Bannon - Arhiepiscopul Vigano: MAREA RESETARE ESTE MENITĂ EȘECULUI. Însă liberalismul globalist și comunismul distrug Biserica Catolică și societatea din interior. REZISTENȚA stă în familie, educația morală a copiilor și dragostea de țară

Într-un dialog cu Steve Bannon, arhiepiscopul catolic Carlo Maria Vigano s-a referit la o serie largă de subiecte, de la corupția din Biserica Catolică la Marea Resetare și războiul dintre Rusia și Ucraina.

Lovitură dură pentru securiștii „Bisericii Paralele” din BOR: Părintele Ciprian Grădinaru dezminte că se va vaccina și acuză Agerpres și Basilica de FAKE NEWS. Cunoscutul Duhovnic de la Catedrală mai consideră că virusul COVID a fost conceput în laborator

ADEVĂRUL enunțat de Părintele Ciprian Grădinaru: „Vorbesc mulți în numele meu și nu a venit nimeni să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea”!