Subiecte: CONCURS

La Mulți Ani, Dragi Cititori! Mesajul nostru de An Nou: Urmează un an care ar putea prefigura reîntregirea României în granițele firești ale neamului românesc. Să fim împreună! Rezultatul Concursului ActiveNews - Calendarul Mărturisitorilor

Nu putem să intrăm în Noul An fără a vă mulțumi din toată inima Dvs, cititorilor noștri, care ne-ați fost și ne sunteți alături și la bine, atât cât este, dar și, mai ales, la greu, cum a fost cazul în câteva rânduri pe parcursul anului trecut.

Desen din cadrul concursului Dulce Românie

SE EXTINDE noul CONCURS ActiveNews de Sfintele Paști: AVEM O ȚARĂ! Eseuri, fotografii de amatori și desene de copii vor fi recompensate cu premii de la noi și de la Carte Ortodoxă. Vă așteptăm până în Sâmbata Mare!

Concursul cu premii are secțiunile de Eseu, Fotografie de amatori și Desen/Grafică/Pictură de copii, pentru categoriile școală primară și gimnaziu și se adresează tuturor cititorilor noștri de limbă română, din România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia și Ungaria.

BISERICA și satul Bârsana - fotografia câștigătoare a Concursului ActiveNews DULCE ROMÂNIE alături de eseul "Ce mai poate însemna EMINESCU pentru sufletul românilor de azi". ALBUM și REZULTATE AICI

Avem bucuria să anunțăm câștigătorii Concursului ActiveNews 7 ani, împreună cu mulțumirile noastre aduse tuturor participanților, distinșilor membri ai Juriului și partenerilor noștri, Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).