Subiecte: Campanie electorală
DCNews

Cum își face Carmen Iohannis loc pe drumul de la București până la Sibiu, pe ruta Pitești-Vâlcea-Sibiu. Președintele Sindicatului Polițiștilor "Când veți merge prin București, veți vedea că pe un traseu sunt polițiști din 50 în 50 de metri"

În ordine ca soția președintelui, Carmen Iohannis, să traverseze drumul de la București la Sibiu, aceasta solicită coloană oficială, în urma căreia polițiștii sunt informați să elibereze drumul de la București până la Sibiu, pe ruta Pitești-Vâlcea-Sibiu, informează Ziarul Național.

rfi.ro

Donald Trump reacționează după ce CNN s-a dat de gol că scopul televiziunii era să-l înlăture pe fostul președinte din funcție: "CNN răspândește propagandă pentru a fi aleși democrați, iar apoi Twitter intervine pentru a proteja CNN"

După înregistrarea publicată de echipa de jurnaliști Project Veritas, în care un director CNN a fost surprins de o cameră ascunsă în timp ce spunea că rețeaua de televiziune a avut drept obiectiv producerea unui conținut favorabil președintelui Biden, Donald Trump acuză CNN-ul că a încălcat legea electorală.

Foto: Facebook PNL Sibiu

În plină campanie electorală, viceprim-ministrul PNL Raluca Turcan colindă satele pentru a le oferi vârstnicilor carduri SOCIALE. Cum era cu Pe-Se-De?

Viceprim-ministrul Raluca Turcan și-a petrecut weekend-ul 21-22 noiembrie prin satele din județul Sibiu, împărțind persoanelor vârstnice măști gratuite și „carduri sociale” de la Guvern, în plină campanie electorală. Încă o dovadă că practicile pe care Klaus Iohannis le înfierează la fiecare conferință de presă

Foto: clubferoviar.ro

Președintele, premierul și ministrul Transporturilor au luat Săgeata Albastră între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni

Președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au aflat luni cum este să călătorești cu trenul prin România. Ei au ajuns cu o întârziere de 35 de minute din Gara de Nord la aeroportul Otopeni. Adică, au ajuns la destinație la 50 de minute după ce au plecat din Gara de Nord, nu la 15, așa cum se anunțase inițial