Subiecte: Cazul Sorina

Victor Dumitrică, avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina din Baia de Aramă: În fața Adevărului să vă explicați voi, nu eu, nu noi, nu Mariana Șărămăt, careia Sorina îi spunea „Mami”!

Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016,

Foto: Stiripentruviata.ro

Un nou protest la Baia de Aramă împotriva adopției internaționale a Sorinei. Dosarul ar fi conținut documente false, printre care și semnătura Marianei Șărămăt pe declarația de „renunțare la adopție”

Un grup restrâns de persoane a protestat sâmbătă, de la ora 17:00, la Baia de Aramă, cerând anularea adopției internaționale a Sorinei, minora de 8 ani care a fost luată la sfârșitul lunii iunie cu mascații din casa familiei Șărămăt, în sânul căreia a crescut, pentru a fi încredințată spre adopție unei familii româno-americane.

FOTO: Sts.ro

Sorina Matei spune că STS este implicat direct în scandalul „Săcărin/adopția Sorinei”, prin presiuni și intervenții pentru pașaportul micuței. Cumva privații care activează în zona pharma - biotech sunt beneficiari ai STS?

Jurnalista Sorina Matei, unul dintre jurnaliștii care s-au ocupat îndeaproape de cazul Sorinei, afirmă că doi ofițeri activi ai STS, militari, operativi, „s-au prezentat la Serviciul Pașapoarte Dolj și au făcut presiuni și intervenții pe funcționarii publici pentru eliberarea și ridicarea cu forța a pașaportului micuței”.