Subiecte: Clădirea CC al PCR
Valeriu Bucuroiu - „Securistul Uniunii” - pe teren. De la stânga la dreapta: Dan Laurențiu, Nichita Stănescu, Valeriu Bucuroiu, Marin Preda, Eugen Simion, Nicolae Ciobanu, Nicolae Breban, Ioan Șerb, Damian Necula. În centru: urmașul, Răzvan Bucuroiu, tot pe teren.

DETRACTORII IERARHILOR. Azi: Răzvan Bucuroiu, fiu de activist comunist din CC al PCR vs IPS Teodosie, al 17-lea copil al unei familii de țărani. Valeriu Bucuroiu ”era SECURISTUL UNIUNII”! Biografii paralele cu Papahagi, Baconschi, Paleologu și Tismăneanu

Răzvan Bucuroiu, realizator TVR la „Universul Credinței”, ex-director la fosta revistă „Magazin Ilustrat Lumea Credinței”, editorialist la ziarul „Lumina” al Patriarhiei Române și influențăr pe Facebook, se arată adeseori indignat public față de un singur ierarh: IPS Teodosie.

22 decembrie - ARDEREA BIBLIOTECII CENTRALE ȘI A PALATULUI REGAL. Academician Radu Ciuceanu: Miros de fum de carte și pergament, de istorie arsă. Postfață la MÂNA MOSCOVEI - Documentele crimei din decembrie 1989, editor Victor Roncea

O veste cumplită a zburătăcit în incinta Televiziunii, în care mă aflam împreună cu grupul meu: Armata a deschis focul în Piața Palatului! Vestea țâșnește ca un gheizer iar primele întrebări curg șuvoi. Împotriva cui? Cine a tras? Ordinul de la cine a pornit?