Subiecte: Combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură

Newsweek: Elon Musk are dreptate să se opună cenzurii din partea Ligii Anti-Defăimare - “ADL face parte dintr-o uriașă mașinărie de cenzură, care face eforturi pentru a suprima libertatea de exprimare”

„ADL nu mai crede în democrație, drepturi civile, în libertatea de exprimare. A devenit parte dintr-o uriașă mașinărie de cenzură online, care în fiecare zi se dovedește a lupta împotriva libertății de exprimare”, scrie Ron Coleman într-un editorial pentru Newsweek.

Captură foto: Entertainment Tonight/ Youtube

Pus la zid pentru că a afirmat că vocea sa nu fi cumpărată de „mass media evreiască”, Kanye West se confruntă cu un nou șir de probleme. Artistul și-a pierdut statutul de miliardar în topul Forbes, iar statuia sa de ceară a fost scoasă din Muzeul Tussauds

În urma deciziei luate de Adidas de a opri imediat producția de pantofi Yeezy din cauza declarațiilor controversate ale rapperului Kanye West , căutările pentru termenii "vinde Yeezy" au crescut semnificativ cu un procent uimitor de 581%.

Foto: vlogz.ro

Alexandru Bălan „Colo”, un vlogger cu 850 mii de urmăritori pe YouTube, este cercetat de Poliție după ce și-a prezentat într-o transmisiune live viziunea despre femei și a îndemnat la agresiuni sexuale față de minore de 13-15 ani

Alexandru Bălan „Colo”, un vlogger urmărit de sute de mii de copii și adolescenți, a stârnit un val de indignare pe rețelele de social media, din cauza afirmațiilor făcute recent la adresa fetelor minore și a disprețului afișat la adresa femeilor în general, pe care le tratează ca pe niște jucării sexuale care dacă astfel se îmbracă, atâta merită.

Andrei Caramitru (USR), explozie de ură contra Ortodoxiei, după aflarea acordului cu MAI: „BOR este doar o organizație criminală, retrogradă, retardată, coruptă. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal”

Andrei Caramitru (USR) a reacționat violent pe social media, după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seară încheierea unui acord cu Patriarhia Română, prin care cadrele din subordinea MAI vor supraveghea și sprijini distribuirea paștilor și luminii către credincioși