Nu există prietenii şi duşmănii veşnice, ci numai interese veşnice
Dezbaterile despre legea antilegionară sunt în toi, iar în cursul săptămânii trecute, o voce singulară făcea o afirmație foarte interesantă.
Dezbaterile despre legea antilegionară sunt în toi, iar în cursul săptămânii trecute, o voce singulară făcea o afirmație foarte interesantă.
Gata, avem și noi un ”Patriot Act”, că altfel nu eram în regulă, nu-i așa? Găsesc această lege pe deplin neconstituțională, ipocrită și plină de ambiguități care folosesc oricui doar cetățeanului și libertății de exprimare, nu!
Tovarăși, fiți vigilenți! Elementele dușmănoase se infiltrează și strică virtutea poporului iubitor de propaganda LGBT, de gaze de șist, anti-BOR (implicit ora de religie în școli), democrație cu servicii și DNA samd! :)))
Anunțul consilierului prezidențial, Andrei Muraru, cum că efectul principal al legii așa-numite "anti-legionare" este interzicerea cultului pentru fostul președinte.
Oare chiar am ieșit din comunism?
Alexandru Vișinescu, personaj care a condus Penitenciarul Râmnicu Sărat din anul 1956 până în 1963, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, au hotărât magistrații Curții de Apel București
Câțiva din copiii legionarilor care au fost condamnați din motive politice pe vremea comunismului i-au scris președintelui Klaus Iohannis.
La sfârșitul anului trecut, tinerimea română a mai pierdut o ocazie pentru a construi ceva durabil și impresionant.
”Nimeni nu este mai presus de lege”- se spune așa de frumos, cu sensuri uneori corecte, alteori incorecte.
Însă ce înțelegem prin lege?
Mărturisesc că mi-ar fi plăcut să încep această neînsemnată epistolă cu un "dragă", dar pur și simplu nu am putut. Cum nu pot nici să tac, când văd cum manipulați și cum folosiți dubla măsura în ultima dvs scrisoare către "bobor".
Alex Mihai Stoenescu este un istoric român, născut la 2 octombrie 1953, la București, autor a numeroase volume istorice, dintre care seria de succes: "Istoria loviturilor de stat din România", dar și "Armata, mareșalul și evreii". Volumul de beletristică, "Patimile sfântului Tommaso D'Aquino," a primit premiul Academiei în 1995.
Naraţiunea dominantă a ultimelor două decenii la nivel global a fost de o simplitate dezarmantă: Vestul e modelul, Vestul e bun, dezvoltat, prosper, liber, democratic şi tolerant.
Revoluția sexo-marxistă continuă. Și este posibilă, chiar impusă, prin infiltrarea în teritoriul „inamic” a sumelor imense de bani pentru implementarea ideologiei care să scoată din rădăcini tradiția creștină a Bătrânului Continent
Pe regizorul de 26 de ani l-am prins între avioane, în timpul turului european de lansare al noului său film documentar, The Weight of Chains 2. Premiera mondială avusese loc în noiembrie anul trecut, în cadrul festivalului Montecasino din Africa de Sud. Tot atunci a fost lansat oficial în Canada și Mexic, iar premiera europeană a avut în loc în Suedia, la Stockholm.
Un documentar american despre viața românilor în anii '60-'70 a fost postat pe youtube, având în centru o familie din comuna Bogdan Vodă