Subiecte: Conflict Israel palestinieni

O invitație la Episcopia Ortodoxă Română a Caransebeșului: ”Vă solicităm cu amabilitate prezența la proiecția imaginilor video necenzurate care prezintă masacrele comise de organizația teroristă Hamas în data de 7 Octombrie”

„Primăria Municipiului Caransebeș și Ambasada Statului Israel în România, alături de Episcopia Ortodoxă Română a Caransebeșului, vă solicită cu amabilitate prezența la proiecția imaginilor video necenzurate care prezintă masacrele comise de organizația teroristă Hamas în data de 7 Octombrie.”

A fost ucis al 66-lea ziarist în Gaza. Al Jazeera acuză Armata israeliană că l-a lăsat să sângereze până la moarte timp de peste 5 ore. Într-o filmare de azi un jurnalist de la Anadolu este lovit cu bocancii în cap de Poliția israeliană până i se crapă

Un cameraman Al Jazeera a fost ucis în Gaza în urma unui atac israelian cu dronă asupra unei școli unde se aflau refugiați. Ulterior Armata Israeliană (IDF) a blocat accesul salvărilor la locul bombardamentului, în ciuda apelurilor presei că un ziarist se află rănit în școală.

Sute de mii de manifestanți pentru pace din întreaga lume catalogați ”antisemiți” deși unii sunt chiar evrei. Rapper celebru la Washington: ”Mi-au spus să tac, să nu mă bag dar m-am documentat și ce se întâmplă în Gaza este GENOCID” - VIDEO

Sute de mii de demonstranți din întreaga lume, care militează pentru pace în Gaza și Israel, sunt catalogați drept „antisemiți” de presa oficială multinațională, așa cum erau catalogați drept ”putiniști” cei care cerea pace în Ucraina.

Foto: Twitter

Numai Israelul are rachete de o asemenea putere ca cea care a produs măcelul din spitalul creștin din Gaza. Jurnaliști occidentali de la fața locului și filmări comparative demonstrează că palestinienii nu au o asemenea capacitate distructivă. VIDEO

Un jurnalist BBC, aflat la Ierusalim, afirmă că atacul asupra Spitalului Național Baptist Al-Ahli din Gaza a fost comis de armata israeliană. La rândul său, un reporter MSNBC recunoaște că Israelul a bombardat spitalul.