Subiecte: Controlul minții
Captură foto: Washington Post

UNABOMBER a fost supus la Harvard unui Experiment CIA de Control al Minții. În Manifestul său, matematicianul decedat în închisoare a acuzat că în Societatea Industrială ”știința înaintează orbește, fără a ține cont de bunăstarea reală a rasei umane”

Matematicianul Ted Kaczynski, faimosul Unabomber, a fost găsit mort sâmbătă în celula sa dintr-o închisoare federală americană. Theodore John Kaczynski s-a născut pe 22 mai 1942, Chicago. Ultrainteligent, el a sărit două clase de liceu și a intrat la 16 ani la Harvard.

DROGUL TEHNOLOGIC VA FACE VICTIMELE SĂ SE SUPUNĂ ȘI SĂ-ȘI IUBEASCĂ OPRESORII. Interviu profetic din 1958 cu Aldous Huxley: despre „dușmanii libertății”, pericolele tehnologizării și noile metode de control în „dictatura viitorului”. VIDEO

Într-un interviu profetic din 1958, acordat realizatorului Mike Wallace, Aldous Huxley avertizează că lumea de coșmar descrisă în romanul său distopic este pe punctul de a se materializa, anticipând multe dintre evoluțiile care fac parte deja din realitatea lumii de azi.