Subiecte: Coronavirus

SÂMBĂTA MORȚILOR. Arhimandrit Hariton Negrea: Erorile sistemului cu privire la modul de abordare a celor adormiți în urma Protocolului specific privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2)

Acest articol s-a scris în vederea proclamării Anului comemorariv al celor adormiți în Domnul și prăznuirea moșilor de iarnă din sâmbăta dinaintea Duminicii Înfricoșătoarei Judecăți, pentru a face apel la conștiința fiecarăuia în ceea ce privește moartea și întâlnirea cu veșnicia

Președintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu, mutulică cu vedetele vacciniste, leul Fundenilor cu medicul de familie Dan Gavrilescu din Câmpina, care și-a spus sincer părerea despre virus, conform celor mai recente descoperiri științifice: E FABRICAT!

Cu ce a greșit mai profund decât profunzii vacciniști TV medicul din Câmpina? A omorât pe cineva, după cum s-a întâmplat cu asistenta vaccinată de la Institutul Marius Nasta care și-a crezut șefa, Beatrice Mahler, cât și pe propagandiștii nesancționați de Colegiul Medicilor și s-a vaccinat doar pentru a muri în singurătate?

Foto: Breitbart/Getty

BOMBA Administrației Trump: Vin dovezile că virusul COVID-19 a fost creat de CHINA în laborator. Războaie simultane în SUA: Junta democrată a lui Biden vrea să-l demită pe Trump cu trupele înarmate ale Gărzii Naționale instalate la Capitoliu

Camera Reprezentanților a SUA deliberează astăzi, la îndemnul bolșevicei fardate în democrată Nancy Pelosi, procedura de demitere a președintelui SUA, Donald Trump, cu intenția de a-l acuza în Justiție pentru violențele regizate de la Capitoliu din 6 ianuarie a.c..