Subiecte: Covid-19
Foto: Twitter

A apărut filmarea cu Arafat la laboratorul DisInfo 2022 de la Bruxelles. Se victimizează și îi atacă fără drept de apel pe Ion Cristoiu, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dana Budeanu și Monica Pop. VIDEO

Pe 26 octombrie 2022, subsecretarul de stat Raed Arafat, responsabil principal al măsurilor draconice antiumane din România ultimilor ani, a participat la Bruxelles la un așa-zis laboratorul Disinfo despre „pandemie”, cu un oarecare Sorin Ioniță ca aplaudac personal în sală.

Certificatele de Nevaccinat se dau ca pâinea caldă pe internet. Florin Chilian a primit de la ActiveNews primul Certificat și Diploma de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii. DOCUMENT

Pentru că nu avem capacitatea de a tipări cel puțin 15 milioane de Certificate vă îndemnăm să le descărcați personal spre imprimare de AICI sau prin accesarea Diplomei de mai jos și vă reamintim că, spre deosebire de altele, acestea chiar sunt gratuite și, în plus, fără cod QR.

sursa foto: The Alchemistby Mattheus van Helmont, 17th century// sciencehistory.org/fine-art

Dr. Vasile Astărăstoae: Guvernanța în științele vieții. De ce în 2021 și 2022, când lumea era vaccinată, numărul de infectări, de cazuri grave și de decese determinate de COVID-19 a fost mult mai mare față de 2020 – când nu exista „vaccinul”?

În 2018, un eveniment a stârnit rumoare printre cei cu preocupări în domeniul bioeticii: oamenii de știință canadieni au obținut fragmente de gene suprapuse a mai multor specii, îmbinându-le pentru a sintetiza un virus al variolei calului similar cu virusul natural, „sălbatic”.

Dr. Veronica Iatan / Clinica ImnoMedica

Anti-aging – oprește îmbătrânirea accelerată în epoca post-COVID. ImunoMedica: Cum să scăpăm de glicemie ridicată, diabet, steatoză hepatică, anxietate, atacuri de panică, hipertensiune arterială, disbioza intestinală și alte urmări ale COVID-ului?

COVID-ul sau chiar vaccinarea au accelerat procesul de îmbătrânire celulară, ceea ce face ca suferințele și spectrul bolilor cronice ce planează asupra tuturor să fie cea mai mare amenințare pentru omul zilelor noastre.

Puiul unei femele panda vaccinată „anti-Covid” de Toronto Zoo a murit „subit” și pe „neașteptate”. Până unde merge demența: au injectat cu un ser experimental 120 de animale și au impus vizitatorilor mască pentru a nu le transmite Covid

Grădina zoologică din Toronto a pierdut unul dintre cei mai noi membri ai săi, un tânăr panda roșu născut în urmă cu trei luni, cunoscut sub numele afectuos de "Baby Spice". Panda roșu se numără printre speciile pe cale de dispariție.