Subiecte: Covid-19
Ilustrație: Libertatea / ActiveNews

MILIȚIA GÂNDIRII. Medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, reclamați la Colegiului Medicilor. Cei doi sunt acuzați de „fake news” în cazul vaccinurilor dar chiar acuzatorii sunt cei care răspândesc FAKE NEWS, cum e cazul ziarului Libertatea

Medicii Razvan Constantinescu din Iași si Adrian Cacovean din București au fost reclamați la Colegiului Medicilor pentru distribuirea pe rețelele de socializare de așa-zis "fake-news" în ceea ce privește vaccinarea, au turnat la ziarul Libertatea surse din Colegiu sau chiar cei care i-au reclamat pe cei doi.

Ministrul Sănătății vrea ca elevii să fie testați la grămadă, ca vitele. Propunerea lui Voiculescu încalcă legile statului român. Părinții trebuie să-și dea acordul când este vorba de orice aspect legat de sănătatea copilului

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), a anunțat vineri adoptarea de către guvern a unei ordonanțe de urgență prin care se stabilește felul în care vor fi remunerați cei care vor vaccina populația României în următoarele luni.

MINCIUNA ZILEI. Acum exact un an OMS mințea întrega lume că nu există nici o dovadă privind transmiterea virusului Covid-19. Și noi o credem și azi când ne dă "indicații prețioase"

În urmă cu douăsprezece luni, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) liniștea lumea asupra noului focar de coronavirus din Wuhan, repetând papagalicește un mesaj din partea Partidului Comunist Chinez, și anume că nu există „nici o dovadă clară a transmiterii de la om la om” a virusului SARS-COV 2

Foto: Breitbart/Getty

BOMBA Administrației Trump: Vin dovezile că virusul COVID-19 a fost creat de CHINA în laborator. Războaie simultane în SUA: Junta democrată a lui Biden vrea să-l demită pe Trump cu trupele înarmate ale Gărzii Naționale instalate la Capitoliu

Camera Reprezentanților a SUA deliberează astăzi, la îndemnul bolșevicei fardate în democrată Nancy Pelosi, procedura de demitere a președintelui SUA, Donald Trump, cu intenția de a-l acuza în Justiție pentru violențele regizate de la Capitoliu din 6 ianuarie a.c..


Ce recomanzi, Părinte? - Pr. Constantin Sturzu despre intenția de implicare a Bisericii în Campania de Vaccinare

Vasăzică, nu era bine ca preoții să spună la referendum că e lăsat de la Dumnezeu ca o căsătorie să unească un bărbat și o femeie... În schimb ei, preoții, „trebuie” să se pronunțe pe subiecte ce realmente le depășesc competențele! Părerea mea e că, dincolo de alte considerații, cei ce lucrează de luni până sâmbătă la discreditarea „popilor” nu pot să le ceară acestora ca duminica să fie... „vectori de comunicare”!

ACTORUL ȘI SĂLBATICII! Bodgan Stanoevici a murit cu zile, ca Toni Tecuceanu. Presa mituită pune moartea actorului pe seama Covid, denunțându-l ca „nepurtător de mască.” NIMIC despre infecția cu o bacterie pe care o luase în spital!

Tragedia actorului Toni Tecuceanu se repetă la 11 ani distanță. Și tot ca atunci, presa  bagă cu grație sub preș  adevăratul motiv al decesului actorului Bodgan Stanoevici, susținând că „a murit după ce s-a infectat cu covid”.