Subiecte: Creștinism

Ce s-a spus mai exact despre Transilvania și România dar și despre creștinismul președintelui Rusiei în interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin - TRANSCRIERE PARȚIALĂ în Română a discuției despre Istoria Ucrainei

România și Ungaria și-au pierdut o parte din teritorii, care au fost date Ucrainei Sovietice, și ele rămân încă parte a Ucrainei. Deci, în acest sens, avem toate motivele să afirmăm că Ucraina este un stat artificial care a fost modelat după voința lui Stalin.

Captură stânga: Masoni premiați de Patriarhie. Foto dreapta: Coperta lucrării despre masaonerie

O apariție binevenită: BOR despre francmasonerie - „Lumina din tine să nu fie întuneric”. La Editura Doxologia, despre ”Francmasoneria și evreii. Francmasoneria și creștinismul. Unirea omenirii sub un dumnezeu necreștin, sincretist, nepersonal”

„Biserica osândește francmasoneria ca doctrină, ca organizație și ca metodă de lucru ocultă. Francmasoneria susține că numai cei ce se adună în lojile ei cunosc adevărul și se înalță deasupra celorlalți oameni. Francmasoneria practică un cult asemănător celui al misterelor precreștine.”

Foto: Vlad Pârău.

Claudiu Iordache: Toate Revoltele încep cu aprinderea lumânărilor Speranței într-o noapte de Înviere! Credința nezdruncinată în Dumnezeu și în puritatea Fiului Său. Pilda Învierii Domnului să ne fie Calea, Bucuria, Lumina, Speranța!

Câteva dintre gândurile luptătorului pentru Libertate Claudiu Iordache, revoluționar din Timișoara, scrise cu ocazia sărbătorilor Învierii Domnului, ne sunt împărtășite cu generozitate de doamna Cristina Iordache, căreia îi mulțumim pe