Subiecte: Dictatura Covid

Miron Scorobete: În sfârșit, am revenit la glorioasele vremuri ale ghetourilor. Și nici nu mai e nevoie să facem cuptoare. De ce avem spitale? Îi ardem direct acolo

Gustul dictaturii e un drog foarte puternic care creează o dependență nevindecabilă. Cine l-a încercat nu-și va mai reveni prin nici un mijloc, dimpotrivă, va simți nevoia unor doze tot mai mari. Dacă nu mă credeți, urmăriți măsurile actualilor dictatori și-mi veți da, din nefericire, dreptate.

LAGĂRUL - Ultimul Cuvânt al primului revoluționar din decembrie 1989, Claudiu Iordache: Trebuie să ne obișnuim cu gândul că ne-am pierdut Țara pe mâna troglodiților? Avem un Regim mai represiv decât al lui Ceaușescu! CINE SE VA RIDICA?

Oricât ați încerca să vă evitați responsabilitățile, singura cale de a evada din imperiul sclaviei covid este solidaritatea, este greva generală, este refuzul declarat de a le mai da votul!! Un Regim care arestează, lovește în stradă sau ucide manifestanții este pierdut!

Avocat Elena Radu: QR codul pe înțelesul tuturor: fără certificat nu intri în spital; fără certificat nu intri în magazin; fără certificat nu intri în biserică; fără certificat nu mai intri nicăieri

Certificat digital național (QR) este introdus pe perioada nedeterminata, indiferent daca avem stare de alerta sau nu, indiferent daca avem cazuri in tara sau nu. Trebuie să îl prezinți obligatoriu ca să mergi la muncă sau să intri în sediul vreunei unități publice sau private, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Pr. Dan Bădulescu: Ne aflăm într-un altfel de război. Suntem terorizați cu vaccinul și nu vorbește nimeni de tratament. Nu ne luptăm cu oameni. Trebuie să ne opunem cu arme duhovnicești. A nu propăvădui minciuna este o datorie creștinească. VIDEO

Ne aflăm în plin război dar altfel de război. Un război care se duce prin arme bacteorologice și psihologice. Suntem terorizați cu vaccinul și nu vorbește nimeni de tratatment. Vaccinul nu este un tratament. Aceste măsuri (care ni se impun) nu au nici o treabă cu medicina ci sunt politice.

Anca Radu: Dictaturile sunt produse de oameni slabi și fricoși, și sunt întreținute de oameni și mai slabi, și mai fricoși. DACĂ E CHIAR ATÂT DE PERICULOS, CU ATÂT MAI RĂU PENTRU CAMPANIA VOASTRĂ DE VACCINARE

Secta Covidă se trântește pe jos de disperare că lumea nu se lasă nicicum speriată de viroza cu spini, rezultând în consecință o rată de vaccinare pe măsură. Ca urmare, sub anonimatul convenabil și gonflabil al protecției datelor cu caracter personal, primim zilnic statistici tot mai ”îngrozitoare"

Arafat a inaugurat azi Era Cultului Vaccinului: Doar vaccinații mai pot face nunți sau botezuri. O singură întrebare avem: la botezuri, copilul trebuie întâi vaccinat și apoi botezat sau invers?

Raed Arafat a anunțat, sâmbătă, după ședința de Guvern, că, în localitățile în care rata de infectare a depășit 6 la mie, pot merge la nunți, botezuri, cinema, concerte și evenimente sportive doar vaccinații și persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni, transmite site-ul de informații Știri pe Surse.

Ce făceam noi acum 10 ani, când Părintele Justin ne tot avertiza asupra răului mare ce va să vină asupra noastră? Morarul Stelian și soluția creștinilor

Tăvălugul se apropie. Semnele lui izbucnesc de peste tot. Acum ne este clar că marota pandemiei a servit la transformarea României într-un lagăr. Dincolo de granițele țării, de asemenea, se întrevăd numai lagăre. Unde să te duci? Cum să scapi din această vâltoare care începe să cuprindă întreaga omenire?