Ce produse de pe piață NU conțin multe E-uri, dar sunt bogate în CARBOHIDRAȚI
InfoCons a analizat 95 de produse tip paste făinoase, pe baza informațiilor de pe etichetă, provenind de la 10 producători.
InfoCons a analizat 95 de produse tip paste făinoase, pe baza informațiilor de pe etichetă, provenind de la 10 producători.
14% din produsele analizate au în conținut 10 E-uri. Au fost analizate 35 de tipuri de vopsea de ouă, achiziționate în mod aleatoriu.
Guma de mestecat, care, de cele mai multe ori, este preferata copiilor, dar și a adulților, a o adevărată bombă de E-uri.
Faptul că alimentele pe care le consumăm zilnic sunt din ce în ce mai nesănătoase...
Produsele de tip pate vegetal sunt consumate mai ales în timpul postului.
InfoCons a realizat un studiu cu privire la informațiile ce se regăsesc pe etichetele pralinelor de ciocolată.
Patria laptelui, așa cum o știam noi, Austria le-a lăsat un gust amar micilor fermieri crescători de vaci de lapte din România.
Substanțele chimice care dau gust și aromă alimentelor ar putea fi înlocuite cu uleiuri naturale extrase din plante.
Specialiștii în nutriție arată că mai multe produse alimentare au afectat starea de sănătate a oamenilor în perioada modernă.
Îngheţata de pe piaţa românească are foarte multe E-uri care ne pot produce un dezechilibru în organism.
Băuturile cu un conținut mare de zahăr ar putea fi însoțite de un mesaj de avertizare privind „răul pe care îl fac” așa cum se întâmplă în cazul tutunului.
Rebranding la Lidl pe două rețete de iaurturi.
Băuturile carbogazoase și altele din categoria celor dulci provoacă anual circa 184.000 de decese la nivel mondial, potrivit unui studiu publicat luni în revista americană 'Circulation'.
Tăiţei instant, în valoare de 50 de milioane de dolari, vor fi distruşi în India după ce a fost descoperită o concentraţie de plumb de şapte ori mai mare
Acrilamida din anumite alimente, cum ar fi biscuiții sau chipsurile, prezintă un risc pentru sănătatea publică, confirmă Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) într-un aviz științific publicat joi. Această substanță chimică poate crește riscurile de cancer la consumatori.
Multă lume alege acest produs de pe rafturile magazinelor, dar nu mulţi ştiu că ingredientele din care este alcătuit nu au nici o legătură cu realitatea. Preţurile diferă, însă nu şi reţeta.