Subiecte: Educația românească

Marele Duhovnic Iulian Prodromitul: SĂ NU TE VACCINEZI CU NICI UN CHIP! Mai bine să-ți pierzi viața asta, lumească, decât să te vaccinezi! Aleargă la Dumnezeu! - CUVÂNT PENTRU NEAMUL ROMÂNESC. FOTO: Avva Iulian Lazăr, în ieslea Domnului

Marele Duhovnic Iulian Prodromitul, probabil ultimul Bătrân din galeria stâlpilor contemporani ai Ortodoxiei românești care acum strălucesc călăuzindu-ne și rugându-se pentru noi din Ceruri, a plecat azi la Domnul și Mântuitorul nostru.

Foto: Colegii Teodorei Stamate la Mănăstirea Paltin - Petru Vodă

O nouă Pagină ActiveNews: ȘCOALA ÎN FAMILIE. Virgiliu Gheorghe: CUM NE CREȘTEM COPIII

Este o evidență că cei mai afectați de situația actuală internă și internațională sunt copiii. Cum putem să le oferim cea mai bună educație ținând cont de vremurile de azi? Este o întrebare la care vom încerca să dăm răspuns, cu ajutorul partenerilor noștri din societatea civilă românească și a specialiștilor în educație între care, suntem sigur, se află și mulți dintre cititorii ActiveNews.

news.ro

DISCRIMINARE. Ministrul Sorin Cîmpeanu anunță că profesorii nevaccinați nu vor putea supraveghea examenele naționale. "Este corect din partea autorităților să pună condiția de a intra doar acei profesori care sunt vaccinați”

În contextul în care, examenele naționale se apropie, Sorin Cîmpneau, întrebat dacă profesorii vor putea să-și exercite atribuțiile cu privire la examenele naționale, care se vor desfășura anul acesta în 22-25 iunie, pentru absolvenții clasei a VIII-a, a declarat astfel:

Sursa: Facebook

Consiliul Elevilor boicotează simularea Evaluării Naționale

Consiliul Național al Elevilor, care se auto-recomandă a fi „structura reprezentativă a elevilor din România”, dar care, în restul timpului, se preocupă de subiecte precum "educația" sexuală și ideologia gender, a solicitat duminică și luni în postările sale dintr-o platformă de socializare ca elevii să returneze foaia goală pentru a boicota simularea Evaluării Naționale, programată a se desfășura săptămâna aceasta în unitățile de învățământ din țară.

Peste 60 de ONG-uri au depus la Palatul Cotroceni un memoriu prin care contestă proiectul „România Educată” al Președintelui Iohannis. Mesajul lui Cristian Filip, președintele Alianței Părinților din România (VIDEO)

Un număr de 62 de organizații non-guvernamentale au depus vineri, 8 martie 2019, la sediul Administrației Prezidențiale, un memoriu prin care își exprimă obiecțiile legate de controversatul proiect al președintelui Klaus
Iohannis, „România Educată”,