Subiecte: Incendiu Stație GPL Crevedia
Foto: Kanal D

Col. (r) Daniela Tobă: ”Arafat minte de stinge, cu o nonșalanță care frizează patologicul.” Expunerea SERIEI DE MINCIUNI de la ”Raportul” privind incendiul de la Crevedia, când au fost răniți cei mai mulți militari pe timp de pace din Istoria României

Arafat era îmbrăcat, la intervenție, în haine civile cu mult sintetic în compoziție, rapid inflamabile dacă ar fi ajuns vreo scînteie la el. Așa încît, pentru ce naiba purta cască?? Îi era frică să nu-l pocnească cineva peste scăfîrlie sau de ce??

Fostul purtător de cuvânt al STS, col (r) Daniela Tobă, face praf CV-ul lui Raed Arafat, responsabil DIRECT de dezastrul de la Crevedia, intervenția cu cei mai mulți militari răniți pe timp de pace, din istoria României - AGENDA POMPIERULUI

Vă oferim o serie de dezvăluiri despre acest factotum universal care „are acces la urechile celor care sunt sus” - citat din emisiunea de la Spălătoria Zachmann - furnizate de un colonel în rezervă al STS, persoană bazată

Oana Eftimie: În vârful “pandemiei”, în spitalele din România au murit 56 de oameni arși în incendii. Avem 18 incendii în spitale într-un an, 15 morți doar la Spitalul din Piatra Neamț și 26 de morți la Balș. Unde a fost presa?

Un incendiu la un spital de stat este de un milion de ori mai grav decât un incediu la o stație privată de GPL sau un club privat. Pentru că responsabilitatea este a statului, stat care prin Constituție garantează dreptul la ocrotirea sănătății.

Foto: Aleph News

Rafila, după explozia de la Crevedia: ”Avem 60 de paturi de terapie intensivă, dotate cu aparate de ventilație”. Vocea internetului îl contrazice: ”Măi fiul ploii, dacă avem toate condițiile în țară, de ce îi trimiteți peste hotare?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat după explozia de la Crevedia că statul român are toate condițiile necesare pentru tratarea victimelor exploziilor, mai precis 60 de paturi de terapie intensivă, ”dotate cu aparate de ventilație”.

Foto: Playtech

Fiica celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia s-a ales cu dosar penal când a încercat să intre în curtea casei. Arafat, declarație delirantă despre tatăl fetei: ”N-a murit de la incendiu. A fost un stop cardiac”

În urma exploziei de la Crevedia, doi soți au pierit, într-un interval de 13 ore. În această tragică situație, bărbatul a decedat primul. A suferit un infarct în momentul în care a constatat cât de serioase erau rănile soției sale.

Colaj foto: Playtech și ActiveNews

Horațiu Rădulescu: La Crevedia s-a crezut că au murit în explozie și doi copii mici, care ar fi fost aflați în grija celor doi soți decedați. Surse: Arafat a ordonat menținerea pompierilor în zona stației GPL în flăcări în ciuda avertismentelor primite

Jurnalistul profesionist Horațiu Rădulescu  că în tragedia de la Crevedia au murit și doi copii mici aflați în grija Familiei Barbu, din imediata apropierea a stației GPL, cu soțul decedat de infarct la vederea soției, care, carbonizată, s-a sfârșit la spital.

Captură EuroNews - Momentul celei de a doua explozii de la stația GPL din Crevedia

CARNAGIU: Oamenii au ars de vii în exploziile de la Crevedia. Aproape 60 de victime arse și un deces confirmat. Un nou COLECTIV? USR atacă violent PSD. Bucureștenii avertizați! ARAFAT era să ne omoare și ziariști!

Sâmbătă, 26.08.2023, în jurul orelor 18.50, la o stație GPL din comuna Crevedia, pe DN 1 A, a avut loc o explozie. La două ore distanță a avut loc o nouă explozie, iar numărul victimelor crește alarmant. 26 de pompieri au fost răniți, unul dintre ei fiind în stare gravă.