Subiecte: JOS MASCA

DA, AM AVUT DREPTATE: VOR SĂ NE PUNĂ DIN NOU BOTNIȚĂ. Dacă îi lăsăm. Pe lângă vaccinarea dovedită total ineficientă, Comisia Europeană vrea și reintroducerea unor măsuri „non-farmaceutice”: masca și limitarea reuniunilor

„Dacă astfel de măsuri se aplică înaintea sau la începutul următorului val, impactul lor va fi mai mare. Prin urmare, este posibil să fie nevoie de reintroducerea unor măsuri non-farmaceutice în lunile următoare”, anunță Comisia Europeană.

Părintele Duhovnic Hrisostom de la Meteora și Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia

Părintele Hrisostom de la Meteora: „Nimeni nu are dreptul să impună vaccinarea! Masca e o cădere!” Lovitură dură pentru pandemiștii din Biserică: „Dacă eu cred că sfânta linguriță de împărtășanie are microbi, nu merit să mă împărtășesc niciodată!”

Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia, care a realizat un întreg serial de discuții cu folos duhovnicesc pe teme actuale ale societății, ne oferă și o convorbire extrem de importantă, din pelerinajul său la Meteore, avută cu părintele arhimandrit Hrisostom

Foto: Răzvan Negru / Tribuna

Klaus Iohannis a încălcat din nou Legea, umblând FĂRĂ MASCĂ în spațiu deschis și contribuind la zădărnicirea combaterii Covidului în public. NOI DE CE AM MAI PURTA MASCĂ dacă Președintele României nu o face? JOS MASCA!

Fotografiile din Tribuna, cu Iohannis radios de mână cu Răvășitoarea lui, după cum îi spune Ion Cristoiu, ne-au fost semnalate de un cititor ActiveNews care a transmis revoltat și următorul mesaj: „NOI DE CE AM MAI PURTA MASCĂ dacă Președintele României nu o face? JOS MASCA!”