Subiecte: KGB

Românii de peste Prut, revoltați de propaganda rusofilă a agitatorului Mihai Silviu Chirilă: "Ca etnic român din Basarabia, am rămas șocat - mă așteptam ca propaganda rusă să o ducă cei de la Kremlin, nu o persoană care vine de peste Prut!” - VIDEO

Propaganda rusofilă susținută de antiromânul Mihai Silviu Chirilă în Republica Moldova, cu scopul de a convinge clerul și credincioșii basarabeni să nu părăsească Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove pentru a reveni la Biserica-Mamă reprezentată de Mitropolia Basarabiei, a stârnit revolta românilor de peste Prut

Misterul morții „celui mai iubit dintre pământeni” continuă. Fratele lui MARIN PREDA: A FOST OMORÂT! Cezar Ivănescu: PE 16 MAI 1980 MIRCEA DINESCU A FOST COMPLICE LA MOARTEA LUI PREDA. Cum a fost audiat scriitorul de KGB după romanul DELIRUL

Pe 16 mai 1980, Marin Preda (58 de ani) era descoperit fără suflare pe patul camerei sale de la Casa de creație a scriitorilor de la Mogoșoaia. Mai mulți apropiați ai scriitorului au considerat că moartea lui Preda este cel puțin suspectă.

Mihai Șora în postură de ministru FSN/GDS în 1990 (st) și de agent KGB în 1943 (dr), recrutat în Franța de Eugen Fried (centru), fost amant al Anei Pauker

Colonel SRI, acuzații infernale: Mihai Șora a trimis intelectuali în pușcăriile comuniste. EVZ: Șora a fost recrutat de KGB în 1938 de amantul Anei Pauker, stalinistul Eugen Fried, și s-a ocupat la Paris de fiica lor, Mașa Birnbaum, născută în Moscova

Pe baza mărturiilor lui Șora, ca martor al Securității, 23 de personalități, între care Nicolae Steinhardt, Dinu Pillat, Alexandru Paleologu ori Păstorel Teodoreanu au înfundat pușcăriile, unii avînd condamnări de 25 de ani.

Foto: Pacepa.ro

Rețeaua lui Pacepa, unul din „mesagerii Antihristului comunist”. Profesorul Theodor Codreanu: „Pacepa nu a fost un trădător. Pentru că n-a avut niciodată de a face cu poporul român!”

Cine sunt aceste personaje, cameleoni ai tuturor uniformelor, profitori ai tuturor regimurilor, artizani și fideli ai doctrinei andropoviste, i.e. kaghebiste, de "rebrănduire” a comunismului în "neoconservatorism”, "bolșevici anticomuniști”, cum ii denumea Nicolae Breban? Și ce vor, în fond, aceste cârtițe, de la România? Aflați din analiza profesorului Theodor Codreanu:

Foto: Pacepa.ro

Larry Watts: FUGA LUI PACEPA. Studiu cu 110 note extras din lucrarea "Cei dintâi vor fi cei din urmă. România și sfârșitul Războiului Rece”

Pe 26 iulie 1978, adjunctul DIE Ion Mihai Pacepa s-a predat spionajului vest-german din Köln, fiind apoi încredințat omologilor americani. Ajuns la Washington, Pacepa a reiterat deja familiara temă a măsurilor active sovietice – oferită inițial oficialilor ambasadei americane în 1956 și repetată debrieferilor CIA și FBI de defectorul KGB Anatoli Golițîn, în 1963 –, că România era un cal troian al Kremlinului.

Anchete Online despre George Simion, "Premierul de AUR" Călin Georgescu și "Jobbikul de pe plaiurile natale". Dezvăluiri: "Cum și-a creat Rusia un partid in România"

Grija pe care ne-o poartă Rusia este evidentă și destul de constantă, rămâne de văzut dacă poporul român v-a accepta să fie tras intr-o asemenea capcana. Niciodată nimeni nu a reușit până acum să confiște tricolorul României și să-l fluture pe străzi atât de subtil pentru a servi intereselor proiectate in laboratoarele de la Moscova.

Foto: Cotidianul.ro

Liiceanu a pierdut pentru a doua oară procesul cu Victor Roncea. Curtea de Apel i-a dat dreptate jurnalistului în cazul articolelor EVZ despre rolul agentului KGB Silviu Brucan și a cuplului Pleșu - Liiceanu în crearea GDS, în oglindă cu FSN. DOCUMENTE

Colegul nostru, redactorul șef al ActiveNews Victor Roncea, a câștigat din nou procesul cu reprezentantul GDS și patronul Humanitas, Gabriel Liiceanu. Victoria este a libertății presei din România pe care Liiceanu o dorea suprimată iar Roncea amendat cu 50.000 de euro. După Tribunalui București și Curtea de Apel i-a dat dreptate jurnalistului.