Subiecte: Legea vaccinării obligatorii

VREȚI VACCINARE? PLÃTIȚI DEZDÃUNARE! Copiii care suferă reacții adverse post-vaccinale nu sunt protejați de lege. Iar proiectul legislativ privind vaccinarea obligatorie promite că problema se va rezolva, cândva

Adelina Iacob și soțul ei au renunțat să mai caute dreptate. Erau prea istoviți de durere, iar Dumnezeu le dăruise, la un an după plecarea Sarei, o altă fetiță. Pe care n-au mai vaccinat-o. Poți să-i obligi și să-i reclami pentru rele tratamente aplicate minorului? 

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, din partea Asociației pentru Protecția Consumatorului (APC), a fost unul dintre participanții, vineri, 26 mai, la dezbaterile organizate de Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului 

Dr. Amalia Șerban, director general în Ministerul Sănătății: „Primele cazuri de rujeolă au pornit de la un focar din spital. Așa a început epidemia!” Tot dintr-un spital luase boala și unul dintre bebelușii care au murit (VIDEO)

La 3 ianuarie a.c., la Craiova a decedat un băiețel de 3 luni din cauza rujeolei, iar managerul Spitalului Județean a recunoscut că bebelușul intrase în contact cu un copil bolnav, chiar în spital. „Se întâmplă”, spune dr. Amalia Șerban.