Subiecte: Legile Justiției modificate de PNL

ORBANNIS. Klaus Iohannis: „Și Crăciunul se poate sărbători cu precauție”. Ludovic Orban: "Comitetele Județene pentru Situații de Urgență pot să introducă măsura de carantinare zonală în anumite localități sau regiuni"

Președintele republicii, Klaus Iohannis, a susținut, miercuri, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, în care a vorbit despre tentativele de fraudare a alegerilor, despre Legile Justiției, despre al doilea val al pandemiei și despre modul cum se vor desfășura alegerile parlamentare, dar și sărbătorile de Crăciun și Anul Nou.

Majoritatea judecătorilor, procurorilor și asociațiilor profesionale s-au pronunțat PENTRU menținerea pensionării anticipate a magistraților și ÎMPOTRIVA păstrării Secției Speciale (SIIJ)

Ministerul Justiției a dat publicității, luni, rezultatul consultărilor informale cu referire la unele aspecte privind sistemul judiciar, printre care se numără pensionarea anticipată a magistraților și chestiunea desființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Foto: Ionel Dancă by Antena 3

Executivul a dezbătut vineri, în primă lectură, modificările la Legile Justiției și abrogarea OUG 51/2019 privind transportul rutier intrajudețean. Măsurile vor fi adoptate prin asumarea răspunderii Guvernului

Guvernul a dezbătut, vineri, în primă lectură, două proiecte de lege, pentru care urmează să decidă, în următoarea ședință, angajarea răspunderii privind unele măsuri ce trebuie prorogate pentru anul 2020 în domeniul justiției și, respectiv, abrogarea prevederilor OUG 51/2019 cu incidență asupra transportului rutier interjudețean