Subiecte: Manipularea prin mass-media

Muzicianul Mihai Mărgineanu „Nu i se pare nimănui ciudat că au dispărut cu totul atentatele teroriste de la știri?”. Și anunță: „Săptămâna aceasta voi lansa cântecul cu titlul DICTATORII DE OPINIE!”

Cunoscutul muzician Mihai Mărgineanu face o observație excelentă pe contul său de Facebook. El atrage atenția că în „Era Covid” au dispărut atentatele teroriste. Oare pentru că cei care se ocupau de ele și-au canalizat acum toate eforturile asupra marelui atentat terorist la adresa întregii umanității: „setarea” Dictaturii Planetare?

Președintele Academiei Române atrage atenția că „riscăm să devenim toți otova, cu mințile odihnite și goale, instrumente bune de manipulat de către forțe malefice, care stăpânesc comunicarea”. Se dorește ca „românii să rămână aluat moale” pentru alții

Președintele Academiei Române, profesorul Ioan Aurel Pop, a făcut o analiză amănunțită a situației din România în cadrul unui interviu oferit numărului din mai al revistei Familia Ortodoxă.
 

O lecție despre și pentru jurnaliști. „Acolo, la icoana Sfintei Parascheva, nu există proști, tâmpiți și idioți. Acolo există cei mai frumoși oameni. Dar nu-i veți vedea în această postură la televizor, pentru că asta nu face audiență”

„Atunci când vezi că râdem și ne batem joc de semeni nu e realitate. E circ. Nu aplauda la circ. Dacă faci asta, îl vei primi și anul viitor. Jurnaliștii îți vor da din nou lucrurile pentru care aplauzi. Așa își câștigă pâinea, din păcate”, scrie Horea Bădău.