Subiecte: Masca obligatorie

ACTUALIZARE: 128 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.



Foto: miscareaderezistenta.ro

Marius Tucă, jurnalistul care se ia de gât cu „ziariștii securiști” pe tema protestelor din 2017 și din 2021: Am putea vorbi despre dubla măsură, dar e altceva, strigător la cer - nerușinarea cu care ne mint și ne prostesc toți aceștia în față

Jurnalistul Marius Tucă explică, într-o postare incendiară, de ce jurnaliștii care îi ridicau în slăvi pe „tinerii frumoși și liberi” din 2017 sunt aceiași care îi defăimează pe tinerii care cer Libertate în 2021

cnn.com

Texas înregistrează cel mai mic număr de spitalizări COVID din octombrie. Statul american a renunțat de curând la obligativitatea purtării măștii în spațiul public

La doar două săptămâni după ce mass-media a prezis o catastrofă din cauza ridicării mandatului de obligativitate al măștii din Texas, iar Joe Biden a etichetat această mișcare drept o „gândire neanderthaliană”, cazurile COVID din Texas au scăzut la un nivel record, în timp ce spitalizările sunt la cel mai scăzut nivel din octombrie.

Foto: Turnul Sfatului

Ministra muncii, Raluca Turcan, a mers la plantat de puieți fără mască, alături de alte femei liberale și de Adrian Bibu, internat 3 zile mai târziu cu Covid. Tânărul ridicat de jandarmi din Piața Universității din motiv de mască a fost arestat

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu, a luat parte sâmbătă la o acțiune de împădurire a zonei montane a orașului Tălmaciu, existând momente când nu a purtat masca de protecție, sfidând adaosul la lege prin care guvernul ei a decretat toamna trecută purtarea obligatorie a măștii și în aer liber.

Proteste în Piața Universității din București de la 17.30 și în alte orașe din țară. Alexandru Petria: Jos măștile, jos dictatura sanitară!

Umilințele au dat în clocot, orb să fii ca să nu vezi. Lumea s-a săturat de restricțiile aberante și discreționare, nu mai e dispusă să rabde. Și pentru ce să îndure, când cu actuala clasă politică nu se întrevede o îmbunătățire a situației? Să-și vadă pierdute locurile de muncă și afacerile, să alunece în mizerie doar de spaima unui virus cu o mortalitate redusă?

Foto: Timișoara

Proteste în București, Timișoara, Arad, Cluj, Alba, Sibiu, Brașov, Pitești, Ploiești, Brăila, Galați, Constanța, Focșani, Craiova. Se scandează JOS ARAFAT! LIBERTATE! JOS MASCA! Luni la 5 jumate, din nou la Universitate!

Pentru al treilea weekend consecutiv, românii ies în stradă în mai multe orașe ale țării pentru a-și exprima dezacordul față de restricțiile din ce în ce mai dure și față de obligativitatea vaccinării. La București sute de protestatari s-au adunat alături de Pompiliu Diplan și mișcarea Stare de Libertate în Piața Universității. 

Foto: aipnsf.ro

Protestul sportivilor față de decizia Guvernului de a închide sălile de fitness. „Nu se discută despre faptul că sportul ajută la creșterea imunității, nu se discută despre efectele pandemiei asupra psihicului și problemele psihologice care apar”

„Nu se discută despre faptul că sportul ajută la creșterea imunității, nu se discută despre efectele pandemiei asupra psihicului și problemele psihologice care apar, care ar fi ameliorate prin sport. Nu se discută despre obezitatea care a crescut în rândul românilor, care poate fi prevenită și tratată prin sport.”

Foto: impactnews24.ro

Jandarmeria fără mască apără PLANDEMIA: Unii jandarmi fără mască i-au amendat pe unii trecători fără mască, iar asta după ce în weekend au dat zeci de amenzi la proteste și știm și noi cum petrec jandarmii atunci când nu-i vede nimeni

Jandarmeria Română, brațul armat al aplicării restricțiilor pandemice anticonstituționale, și-a făcut un titlu de glorie în a amenda oameni simpli și fără posibilități, de la trecători care nu poartă mască în aer liber - o aberație impusă doar în România și alte câteva țări bananiere - și până la participanți la protestele

Ioana Mihaela Neacșu, Inspector Școlar în București, a murit la finalul unei ore de fitnes, după ce a făcut un accident vascular cerebral. Dr. Valeriu Gheorghiță are obligația să ne spună dacă s-a vaccinat anti-Covid. Ioana Mihaela Neacșu avea 49 de ani

Vestea acestui deces fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București, conform Edupedu.ro. Site-ul citat ne informează că victima „s-a simțit rău, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator”.

Gheorghe Piperea: Cum s-ar putea desfășura controlul total al omenirii. Totul a fost scris. Cum de-am ajuns să ne lăsăm conduși în prăpastie de niște țicniți?

Toată lumea trebuie să se supună regulilor absurde și saptămânal schimbătoare ale pandemiei; toată lumea trebuie să poarte măști, pentru aplatizare și pentru pierderea identității în mulțimea turmei; toată lumea trebuie să păstreze distanța socială și să cultive antropofobia (frica de ceilalți oameni), izolându-se în case, chiar dacă înstrăinarea și privarea senzorială face cel mai mare rău copiilor; toată lumea trebuie să se vaccineze; cine nu se vaccinează, este marginalizat și exclus social

Pompiliu Diplan avertizează asupra „Legii Îmbotnițării” trecută tacit la Senat: „O Dictatură Sanitară!”

Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate a lansat un avertisment public cu privire la „Legea Îmbotnițării”: „Spuneți NU - cu metodologia descrisă în video în primul rând - Proiectului de lege 31/2021! Acest proiect odată aprobat ar însemna sfârșitul democrației și începutul instaurării (dacă nu cumva asta s-a întamplat deja) Dictaturii medicale! Distribuiți!”

Foto: medichub.ro

Medicul Virgil Musta recunoaște fără să vrea că măștile îngreunează semnificativ respirația. El spunea că un simplu orificiu într-o mască neconformă i-a făcut pe colegii lui să constate că respiră „prea ușor”

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unul dintre propagandiștii fără voie ai măsurilor de protecție din era covidiană, a recunoscut fără să vrea că măștile îngreunează substanțial respirația, de vreme ce o mască neconformă îl poate determina pe purtător să constate că „respiră prea ușor”

Foto: cnbc.com

Jurnalistul american Tucker Carlson contestă cele trei măști propuse de Fauci și testul PCR pentru a călători cu avionul. Biden a dat liber la intrare imigranților fără nici o testare

Jurnalistul american Tucker Carlson de la Fox News demască dublul standard al autorităților pandemice, împuternicite de regimul stângist al „democraților”, care impun testarea Covid a tuturor pasagerilor aerieni ce intră în SUA, precum și purtarea permanentă a măștilor chiar și de cei care au avut rezultat negativ

Dacă masca folosește, de ce distanțarea de 2 metri?; Dacă distanțarea folosește, de ce masca?; Dacă amândouă folosesc, de ce carantina totală?; Dacă toate trei au eficacitate de ce ne grăbim cu vaccinurile?; Dacă vaccinurile sunt "sigure" de ce clauza producătorilor că "nu își asumă nici o responsabilitate"?

Ministerul Sănătății recunoaște: „Vaccinul nu garantează imunitate 100%. Nu se cunoaște încă gradul de eficacitate al celor două vaccinuri împotriva infecțiilor asimptomatice”. Vaccinați, pregătiți-vă să purtați mască și pe mai departe!

Într-un anunț al Ministerului Sănătății de astăzi se fac câteva afirmații care dau pesta cap logica enunțată în ilustrația noastră de mai sus, dar pe care le reproducem ca atare, ca mostră de propagandă și înțelegere a ceea ce urmează: