Subiecte: Masonerie
Captură stânga: Masoni premiați de Patriarhie. Foto dreapta: Coperta lucrării despre masaonerie

O apariție binevenită: BOR despre francmasonerie - „Lumina din tine să nu fie întuneric”. La Editura Doxologia, despre ”Francmasoneria și evreii. Francmasoneria și creștinismul. Unirea omenirii sub un dumnezeu necreștin, sincretist, nepersonal”

„Biserica osândește francmasoneria ca doctrină, ca organizație și ca metodă de lucru ocultă. Francmasoneria susține că numai cei ce se adună în lojile ei cunosc adevărul și se înalță deasupra celorlalți oameni. Francmasoneria practică un cult asemănător celui al misterelor precreștine.”

Dezmăț ezoterist la Trinitas TV, cu Dorel Vișan în rolul principal: ”Noi nici nu cunoaștem viața lui Iisus de la 12 ani până la 30. A fost scoasă din Evanghelie.” Părintele Dan Bădulescu, despre Dorel Vișan: ”El se mai consideră creștin ortodox?”

E greu de înțeles cum a fost posibil ca, după scandalul produs de hulele lui Dorel Vișan la adresa credinței și a preoților ortodocși, de la Holistic Fest, postul Trinitas să reia cu nonșalanță aceleași rătăciri, aprobate cu zâmbetul pe buze de jurnalistul Cristi Gava.

Foto: ISPRI

Dan Dungaciu, fondatorul mizeriei securistice de LARICS, a fost înlocuit la Academie după ce a pierdut concursul la șefia ISPRI. Intrarea în Clubul de la Roma și Premiul Masoneriei nu i-au folosit. Cătălin Avramescu l-a depunctat și i-a luat postul

Dan Dungaciu pierde, după 12 ani, conducerea Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu" (ISPRI) din cadrul Academiei Române. Funcția de director va fi preluată de către Cătălin Avramescu, poreclit Canibalu'

Un mesaj afișat la Patriarhie de vrednicul de pomenire scriitor și fost deținut politic Marcel Petrișor

În plin scandal cu masoni decorați de Patriarh, ”Marele Șambelan” Bănescu stă teleghidat ca o dronă pe IPS Teodosie. La Târgoviște s-a petrecut după 13 ani o ”minune”: masonul ”Mare Secretar” a fost îndepărtat din Arhiepiscopie. Pe când și la Patriarhie?

De ce nu l-a informat Bănescu pe Patriarh că preotul-mason decorat, Cătălin Tohăneanu, este Mare Secretar la Masonerie? Informația era publică de 13 ani pe Roncea.ro. PUTEREA a provocat „suspendarea” „Marelui Secretar” din Arhiepiscopia Târgoviștei. Pe când și cea a „Marelui Șambelan” de la Patriarhie?

Fostul securist Daniel Daianu, emotiv nevoie mare: a vărsat o lacrimă pe scena masoneriei pentru ”încălzirea planetei” și „teoriile conspirației”

Daniel Dăianu, fost securist  DIE pe vremea lui Pacepa, chiar secretarul lui după cum se spune, cu ambii părinți securiști DIE, dar și fost europarlamentar PNL susținut de Andrei Pleșu, a izbucnit săracul în lacrimi, pe scena Ateneului Român, la decernarea unui premiu pentru economie în numele masoneriei din România.

Dan Andronic: Marea Lojă Națională din România i-a premiat pe politologul Dan Dungaciu și Sabin Dima, creatorul lui ION. Alți cinci laureați. Radu Bălănescu: Raluca Turcan a spus că vrea să sprijine în continuare proiectul

Marea Lojă Națională a României a acordat, pentru a zecea oară consecutiv, premiile pentru excelență. Un eveniment desfășurat la Ateneul Român care a strălucit printr-o organizare impecabilă, un program muzical predominant românesc și zâmbete. Am participat, alături de alți 10-12 jurnaliști de marcă, ca invitat.

La festivalul cu influențe sataniste UNTOLD se va intra doar cu pașaport de vaccinare digital european și testări rapide, deși și vaccinații transmit virusul Covid iar testul PCR a fost declarat neconcludent chiar de CDC al SUA

Organizatorii festivalului cu influențe sataniste Untold au anunțat luni că la ediția din acest an accesul se va face doar cu certificat digital european Covid-19 sau cu testare rapidă antigen. Ne întrebăm câți din tinerii participanți vor suferi ieșiri subite din viață printr-un AVC sau atac de cord, cum a pățit recent

Breitbart

Și au sosit! Mogulii din media și Big Tech și-au făcut apariția la Sun Valley pentru ”tabăra de vară a miliardarilor”. Baronii Facebook, Disney, CNN, CBS News, Amazon și Netflix își dau întâlnire într-un orășel de 1.500 de persoane

O conferință anuală de elită, organizată doar pe bază de invitație în Sun Valley, Idaho, are loc săptămâna aceasta, iar pe lista de invitați se află miliardari și persoane cu putere de decizie din cadrul marilor maeștri ai universului tehnologic și din mass-media.