Subiecte: Medici români
Foto: Shutterstock

Un medic chirurg din București rupe tăcerea despre rețeaua de la Iași care refolosea dispozitive de la morți: Aceste dispozitive nu se resterilizează. Nu poți să te apuci să scoți bucăți dintr-un om decedat și să le refolosești

Profesorul universitar Vlad Iliescu, chirurg cardiac și, totodată, șef al Clinicii de Chirurgie cardiacă II  de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof.dr. C.C. Iliescu” din București, a declarat că nicăieri  în lume nu se recoltează dispozitive medicale de la persoane decedate pentru a fi implantate.

Câți bani a primit președintele Colegiului Medicilor de la Big Pharma, inclusiv producători de vaccinuri Covid. De ce doctorul Daniel Coriu, autor de știri false, nu-i poate judeca pe cei peste 70 de medici care au făcut Apelul contra Dictaturii Covid

După cum a descoperit ActiveNews, Daniel Coriu se află de ani de zile pe lista sponsorizaților de către companiile farmaceutice internaționale, inclusiv a celor care produc și comercializează vaccinuri în România. Mai poate avea el calitatea de „judecător” imparțial sau este mai degrabă incompatibil cu această calitate? Vă propunem să judecați singuri, conform datelor de mai jos.

ACTUALIZARE: 128 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.