Subiecte: Mihai Viteazul

LA NAȘTEREA LUI MIHAI VITEAZUL, în aceeași zi cu MIHAI EMINESCU. Părintele Justin Pârvu și Mănăstirile de la Petru Vodă despre Mihai Viteazul Întregitorul: UN SFÂNT! (15 ianuarie 1558 - 9 August 1601)

Fără îndoială că este sfânt, ca de altfel majoritatea voievozilor români care și-au iubit neamul, și mai mult decât neamul, dreapta credință a Bisericii de Răsărit. Mihai Viteazul, însă, a excelat mai mult decât toți prin această dorință divină de a unifica pe toți românii, toți locuitorii acestei vechi Dacii

Statuia lui Ladislau se ridică în Oradea (foto jos) după ce cea a lui Mihai Viteazul a fost îndepărată ilegal (foto sus)

12.000.000 de euro pentru glorificarea regelui maghiar Ladislau pe teritoriul României, din banii românilor - După statuia din Oradea urmează RUTA LADISLAU cu milioanele de euro oferite către 5 BISERICI MAGHIARE din Transilvania. NU MAI VREM SPITALE?

DOCUMENT OFICIAL. Pare că vreți să scoateți tot ce este simbol național din Transilvania și înlocuiți cu simboluri maghiare. Începeți să ne faceți să credem că în curând ne va trebui pașaport ca să mergem în țara noastră, mă!

Daniela Ciută scrie la ActiveNews: Mizerabila atitudine a autorităților din Oradea se înscrie în calendarul acțiunilor de înlăturare a simbolurilor românești din centrele localităților importante din Transilvania

La Oradea, sub oblăduirea administrației Bolojan, s-a înlăturat abuziv în 2019 statuia lui Mihai Viteazul pentru a pune pe soclul proprietate al Asociației Mihai Viteazul statuia lui Ferdinand, de peste 6 ani se ține închisă în dulap de scânduri statuia lui MIHAI EMINESCU iar statuia lui Emanuel Gojdu a fost mutată în loc puțin vizibil.