Subiecte: PNRR

Legea pensiilor, votată astăzi în Camera Deputaților, înainte de renegocierea PNRR. ACTUALIZARE: S-a votat! Marcel Ciolacu, afirmație șocantă: Documentul care conține Planul Național de Redresare și Reziliență NU A FOST GĂSIT în Guvernul României!

Legea pensiilor este votată astăzi în Camera Deputaților. La fel cum s-a întâmplat la Senat, Coaliția de guvernare și-a propus să  "rezolve" proiectul în doar câteva ore, atât în comisiile de specialitate, cât și în plen.

Av. Elena Radu condamnă Protocoalele PNRR prin care e clonată electronic România, sunt inventariați biometric românii și ni se introduce identitatea și portofelul digital. Starea de Libertate vă cheamă la protest pe 11.11. 2023 - VIDEO ÎN DIRECT

„Pe "11 a 11-a", Sâmbătă, la ora 14, vă așteptăm pe toți antreprenorii săraci și "evazioniști" care apăreți la ANAF cu mai mult de 50 000 lei "pe casierie" să protestam pentru retragerea noilor masuri fiscale!”, spune Starea de Libertate.

Statuia lui Ladislau se ridică în Oradea (foto jos) după ce cea a lui Mihai Viteazul a fost îndepărată ilegal (foto sus)

12.000.000 de euro pentru glorificarea regelui maghiar Ladislau pe teritoriul României, din banii românilor - După statuia din Oradea urmează RUTA LADISLAU cu milioanele de euro oferite către 5 BISERICI MAGHIARE din Transilvania. NU MAI VREM SPITALE?

DOCUMENT OFICIAL. Pare că vreți să scoateți tot ce este simbol național din Transilvania și înlocuiți cu simboluri maghiare. Începeți să ne faceți să credem că în curând ne va trebui pașaport ca să mergem în țara noastră, mă!

PAROXISM: Cum a CENZURAT Facebook o FOTOGRAFIE în baza unei delațiuni false a organizației amantei lui Cîțu, Calistra din Focșani

Am petrecut Ziua Libertății Presei cu nemaivăzuta CENZURĂ comunistă a site-ului soroșist al mini-securistei Elena Calistru, amanta lui Florin Cîțu, pușcăriașul arestat beat la volan în SUA, care îi făcea pe românii nevaccinați (60%) teroriști

Amanta lui Florin Cîțu de la organizația soroșistă cu numele infantil de „Funky Citizens”, Elena Calistru - AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI (10 surse) - are un site prin care aspiră, făcând vid, pentru a înghiți, diverse fonduri de pe unde apucă, și ea.

Imagine: camelia-smicala-vs-finland.blogspot.com

ALERTĂ: BARNEVERNET ÎN ROMÂNIA! Copiii vor putea fi smulși din familiile lor și izolați de Stat pe criterii Totalitarist-Sanitare. Proiect de Lege la Camera Deputaților. PROTEST MARȚI ȘI MIERCURI LA PARLAMENT! Familia Bodnariu se opune

Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este în aparență unul nobil, societatea civilă românească atrage atenția că în realitate se va putea ajunge la un veritabil „Barnevernet” al României, motiv pentru care se impune să luăm atitudine.