Subiecte: Păgânism
Captură stânga: Masoni premiați de Patriarhie. Foto dreapta: Coperta lucrării despre masaonerie

O apariție binevenită: BOR despre francmasonerie - „Lumina din tine să nu fie întuneric”. La Editura Doxologia, despre ”Francmasoneria și evreii. Francmasoneria și creștinismul. Unirea omenirii sub un dumnezeu necreștin, sincretist, nepersonal”

„Biserica osândește francmasoneria ca doctrină, ca organizație și ca metodă de lucru ocultă. Francmasoneria susține că numai cei ce se adună în lojile ei cunosc adevărul și se înalță deasupra celorlalți oameni. Francmasoneria practică un cult asemănător celui al misterelor precreștine.”

Dezmăț ezoterist la Trinitas TV, cu Dorel Vișan în rolul principal: ”Noi nici nu cunoaștem viața lui Iisus de la 12 ani până la 30. A fost scoasă din Evanghelie.” Părintele Dan Bădulescu, despre Dorel Vișan: ”El se mai consideră creștin ortodox?”

E greu de înțeles cum a fost posibil ca, după scandalul produs de hulele lui Dorel Vișan la adresa credinței și a preoților ortodocși, de la Holistic Fest, postul Trinitas să reia cu nonșalanță aceleași rătăciri, aprobate cu zâmbetul pe buze de jurnalistul Cristi Gava.