Subiecte: Pandemia Coronavirus, pneumonia din Wuhan

MINCIUNA ZILEI. Acum exact un an OMS mințea întrega lume că nu există nici o dovadă privind transmiterea virusului Covid-19. Și noi o credem și azi când ne dă "indicații prețioase"

În urmă cu douăsprezece luni, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) liniștea lumea asupra noului focar de coronavirus din Wuhan, repetând papagalicește un mesaj din partea Partidului Comunist Chinez, și anume că nu există „nici o dovadă clară a transmiterii de la om la om” a virusului SARS-COV 2

Dr. Monica Pop spune că ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput: Toate medicamentele anti-COVID indicate au fost retrase între timp. Decidenții au vrut ca pacienții să moară, nu să se facă bine

Medicul Monica Pop a criticat dur informațiile contradictorii comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, de la debutul pandemiei și până în prezent, făcând referire la medicamentele care întâi au fost recomandate în tratamentul COVID-19, apoi au fost retrase.

Foto: ParohiaSerbanVoda.ro

Arhimandrit Mihail Stanciu de la Mănăstirea Antim: Despre boală, frică și vindecare

Dacă s-ar fi temut, oamenii care l-au dezlegat pe Lazăr nici nu trebuiau să-l atingă de frica virușilor și a bacteriilor prezente pe giulgiul lui. Dar fiind în ascultarea Mântuitorului Iisus Hristos, și-au asumat contactul cu giulgiul și cu trupul lui Lazăr, fără spaima contaminării și a morții, și fără grija de a fi socotiți necurați că au atins un om mort și înviat.