Subiecte: Pandemie coronavirus
Foto: Ziarul Lumina

Se ridică marii duhovnici de la Sfântul Munte Athos: VACCINUL "ANTI-COVID" ESTE O ÎNȘELĂCIUNE. Arhimandritul Partenie, Starețul Sf. Mănăstiri a Sfântului Pavel: Nu mă vaccinez și nu dau binecuvântare nimănui pentru vaccinare

Este și o mare batjocură felul în care, înainte de a ți se face acest vaccin, ești pus să semnezi o declarație că ți-l faci pe propria ta răspundere. Adică, cei care l-au produs sunt scutiți de orice răspundere prin aceasta declarație, care este o adevărata batjocură la adresa noastră.

Foto FB (st) și Presa "Militară" (dr)

Foto modelul militar Valerică Gheorghiță desființat de un cunoscut jurnalist „Băi, păpușel, arăți ca o cocotă declasată îmbrăcat militar și dată cu strugurel lucios pe buze. Păcăliciule, cu tine Armată Română a ajuns să se dea cu ruj pe buzițe”

„Păcăliciule, cu tine Armată Română a ajuns să verifice babele la declarațiile pe proprie răspundere, să dea onorul la dubița cu pinguini și, într-un final apoteotic, să se dea cu ruj pe buzițe”

Foto: ConferintadeBioetica.ro

Medici și specialiști participanți la a XV-a Conferința Națională de Bioetică își exprimă îngrijorarea asupra vaccinului COVID insuficient testat și asupra obligativității sau condiționării vaccinării

Conferința Națională de Bioetică, ediția a XV-a, dedicată pandemiei, s-a desfășurat online în perioada 10-12 decenbrie 2020 și a relevat o opoziție fățișă a multor medici români față de vaccinul anti-Covid, despre care aceștia atrag atenția că este insuficient testat și, implicit, nesigur.

Foto via Cotidianul

"Strategia strivirii unei muște cu un baros. Pașaportul vaccinal, demn de URSS". Philippe de Villiers, apărător al suveranismului și creștinismului, face un bilanț al anului 2020 și previziuni pentru 2021: „Un ABSURDISTAN guvernat de o bandă de amatori"

Philippe de Villiers, fost deputat în Adunarea Națională a Republicii Franceze și fost secretar de Stat la Cultură în timpul președinției lui Francois Mitterand, fondatorul partidului suveranist „Mișcarea pentru Franța”, a avut bunăvoința să acorde un interviu 

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de preconizata vaccinare anti-Covid 19. NUMAI ADEVĂRUL NE POATE FACE LIBERI

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de preconizata vaccinare anti-Covid 19, anunțată de Guvernul României, cu vaccinuri controversate, insuficient testate, în producția cărora au fost folosite fragmente de celule preluate din fetuși umani avortați.