Subiecte: Patriotism vs internaționalism
Sursă fotografia originală: Doxologia

Tricolorul, Basarabia și Bucovina, interzise în școlile din România. Turnătoria, încurajată ca pe vremea Securității. Războiul Institutului ”Elie Wiesel” cu lumea. Unde au dispărut românii?

Publicația Buciumul semnalează o situație cu adevărat halucinantă, care ne amintește de anii '50, când însă România era ocupată de bolșevicii sovietici. Cum au ajuns urmașii lor să dea din nou legi astăzi în România și, mai, ales, unde au dispărut românii?

Mihai Tîrnoveanu: Am convingerea că șandramaua ideologică bolșevică UE se va dărâma sub greutatea molozului propriilor aberații împotriva firescului

Statele naționale se ridică din nou, prin afirmarea propriilor valori și interese. Alianțele nu înseamnă jugul roșu sau nuanțat în roz, al imperiilor, alianțele înseamă păstrarea libertății națiunilor și ridicarea lor pe baza unui numitor comun economic, politic și social liber ales, nu prin impunerea unor norme contra-naturii umane. 

Orban, discurs antologic în fața a 500.000 de oameni la Budapesta: I-am trimis acasă pe Sultan și ienicerii săi, l-am alungat pe Împăratul Habsburgic și soldații săi, pe sovietici și pe tovarășii lor și acum îl vom alunga pe Soroș și rețeaua lui

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a făcut o adevărată demonstrație de forță de Ziua Națională a Țării Sale, participând la un „Marș al păcii”, alături de peste 500.000 de susținători, conform estimărilor oficiale.