Subiecte: Paxlovid

Studiu israelian: Medicamentul Paxlovid nu oferă niciun beneficiu adulților mai tineri. Nouă lovitură pentru Pfizer

Pastila Paxlovid pentru Covid-19 de la Pfizer, administrată președintelui Joe Biden, Primei Doamne Jill Biden și Dr. Anthony Fauci, care au experimentat cu toții cazuri „rare” de revenire a simptomelor bolii după ce au primit-o, oferă „un beneficiu mic sau niciunul pentru adulții mai tineri”, potrivit unui studiu israelian publicat în New England Journal of Medicine.

Fostul coordonator de la Casa Albă al măsurilor de răspuns la covid recunoaște: „Știam că vaccinurile nu vor împiedica infecția cu COVID”, „Am supraapreciat eficiența vaccinurilor”

Fostul coordonator de la Casa Albă al măsurilor de răspuns la covid, dr. Deborah Birx, a recunscut, într-un interviu pentru postul TV Fox News, faptul că știa „că vaccinurile nu vor împiedica infecția cu COVID” și „Cred că am supraapreciat [eficiența] vaccinurilor”.

Biden în fabrica Pfizer cu Bourla și Fauci paxlovidatul

Cvadruplu vaccinat, Fauci a făcut din nou COVID după ce a luat pilula Paxlovid de la Pfizer - medicamentul „gratuit” care îi costă pe contribuabilii americani 10,5 miliarde de dolari. Tratamentul cu Ivermectină este de 100 de ori mai ieftin decât Paxlovid

Ca și în cazul vaccinului experimental și acest tratament, la fel de experimental, le este oferit americanilor - la fel cum a fost și în cazul românilor - „gratuit”... din taxele lor. Un tratament cu Ivermectină este de cel puțin 70 de ori mai ieftin decât cel cu Paxlovid.