Subiecte: Pro viață

Condamnat de Regimul Biden la 11 ani de închisoare pentru că s-a rugat în fața unei clinici de avort. Tucker Carlson a răbufnit: ”Ce a făcut? Este un criminal în serie? A încercat să invadeze țara?”

Fondatorul Tucker Carlson Network, Tucker Carlson, a acuzat administrația președintelui Joe Biden că a luat în vizor un tată pro-viață pentru că s-a rugat și a cântat în fața unei clinici de avorturi, avertizând că administrația "se teme" de acest tip de activitate.

Foto: Polandin.com

SUA, Polonia, Ungaria și alte 29 de state au semnat o declarație pentru promovarea sănătății femeilor, consolidarea familiei, protejarea vieții mamei și a copilului. Fiecare națiune e încurajată să legifereze suveran chestiunea avortului

Guvernele Braziliei, Egiptului, Ungariei, Poloniei, Indoneziei, Ugandei și al Statelor Unite au cosponsorizat joi, 22 octombrie 2020, în Washington, D.C., o reuniune virtuală pentru o semnare formală multinațională a Declarației pentru Consens de la Geneva - „Geneva Consensus Declaration”

Foto: Știri pentru Viață

Alexandra Nadane, către Andrei Caramitru: Am 26 de ani și aș vrea să pot vorbi liberă despre convingerile mele și peste 30 de ani. Cine garantează că discursul urii de acum față de conservatori nu se va transforma în viitor în altceva?

Alexandra Nadane, președinta asociației „România pentru Viață”, a dat pe pagina ei de social media o replică fermă unei postări în care Andrei Caramitru (U.S.R.) induce ideea că cre(ș)tinii și conservatorii din România fac parte din propaganda neocomunistă și pro-rusă, decretând cu superioritate că „timpul vostru s-a dus”