Subiecte: Profeție a Părintelui Justin

Părintele Justin Pârvu - 105 ani: „Să urmăm viața și curajul mărturisirii Sfinților închisorilor. Tăcerea este mormântul pe care îl săpăm neamului nostru” (10 februarie)

„Inima românului e mereu tânără, pentru că se înnoiește prin amărăciune. Cu cât simțiți această amărăciune, cu atât gândurile noastre sunt mai aproape de durerile voastre. Nu noi luptăm pentru apărarea Adevărului și a sufletelor noastre, ci Hristos este Cel ce luptă pentru noi și prin noi.”

Lămuriri de la Mănăstirea Petru Vodă privind noua profeție a Părintelui Justin Pârvu. Cuvântul Părintelui Justin a fost: "Opriți mașinăria actelor electronice! Nu amânați! Faceți acum ce se mai poate, căci peste trei luni va fi prea târziu!”

La începutul Postului Mare, cu foarte puțin timp înainte de declanșarea protestelor pentru Libertate din întreaga României, Părintele Justin Pârvu, denumit și Duhovnicul Neamului, plecat la Domnul în urmă cu șapte ani, li s-a arătat în vis, în chip minunat, în aceeași noapte, în feluri puțin diferite dar cu același mesaj, unui număr de trei ucenici ai săi.

O nouă profeție a Părintelui Justin: Pregătiți-vă! Mai sunt trei luni! Monahul Filotheu Bălan de la Petru Vodă dezvăluie o taină legată de Era Covid și Pașapoartele de Vaccinare. AUDIO/VIDEO

Monahul Filotheu Bălan de la Mănăstirea Petru Vodă, ctitoria Părintelui Justin Pârvu închinată Sfinților Arhangheli și mărturisitorilor din temnițele bolșevice, a dezvălui o taină, după cum a afirmat în finalul predicii sale de BunaVestire. Extrasul din predică în care mărturisește această taină - preluat și de noi mai sus - a fost distribuit pe rețelele sociale unde a devenit viral.