Subiecte: Războiul Statuilor
Statuia lui Ladislau se ridică în Oradea (foto jos) după ce cea a lui Mihai Viteazul a fost îndepărată ilegal (foto sus)

12.000.000 de euro pentru glorificarea regelui maghiar Ladislau pe teritoriul României, din banii românilor - După statuia din Oradea urmează RUTA LADISLAU cu milioanele de euro oferite către 5 BISERICI MAGHIARE din Transilvania. NU MAI VREM SPITALE?

DOCUMENT OFICIAL. Pare că vreți să scoateți tot ce este simbol național din Transilvania și înlocuiți cu simboluri maghiare. Începeți să ne faceți să credem că în curând ne va trebui pașaport ca să mergem în țara noastră, mă!

Foto: Bihoreanul/ Acad. Ioan Bolovan, directorul Institutului de Istorie „George Barițiu”

Arhitectul maghiar care și-a bătut joc de statuile Școlii Ardelene și a lui Emil Racoviță din Cluj Napoca, somat de Institutul de Istorie ”George Barițiu” al Academiei Române să le pună la loc: PUNEȚI BUSTUL LUI EMIL RACOVIȚĂ ÎNAPOI!

Directorul Institutului de Istorie ”George Bariuțiu” al Academiei Române, prof. dr. Ioan Bolovan, a luat poziție față de scandalul grupului statuar Școala Ardeleană și somează arhitectul maghiar care și-a bătut joc de statuile Școlii Ardelene și a lui Emil Racoviță din Cluj să le pună la loc.

Foto Arhivă: Făclia

O firmă de arhitectură maghiară îl elimină pe președintele Academiei Române Emil Racoviță din centrul Clujului. Părinții Școlii Ardelene, lăsați fără soclu, ca niște milogi în mijlocul străzii. Tot o firmă ungară voia demolarea Crucii Martirilor Ardeleni

Războiul la adresa statuilor și simbolurilor României din Transilvania nu se mai oprește. Aflăm acum că, la fel ca în cazul Crucii Martirilor Ardeleni, tot o firmă maghiară continuă „opera” eliminării monumentelor românești din Transilvania