Subiecte: Religia Ortodoxa

Ziua Deținuților Politici Anticomuniști. Arhim. Mihail Stanciu: Asupritorii străini veniți pe tancurile sovietice au încercat să dezrădăcineze poporul, inclusiv din punct de vedere religios. Iar Dumnezeu a strălucit prin mărturisitorii Lui (9 Martie)

Patriarhia Română a transmis Centrelor eparhiale îndemnul de a săvârși mâine slujbe de pomenire a celor care au pătimit în timpul regimului comunist ateu, apărând credința în Dumnezeu și demnitatea poporului român.

Vasile Bănescu, despre panourile anti-ortodoxe din AFI Cotroceni: „Înfierarea publică a Bisericii a fost constant hrănită de ideologia socialismului utopic, fie el marxist-leninist, fie nazist, fie, recent și consistent, neomarxist

Lezarea simbolurilor și valorilor comunității religioase majoritar a devenit normă. Cel mai recent exemplu este expoziția găzduită de un mall din București, care sub pretextul că atacă kitsch-ul, reprezintă un atac imund la adresa ortodoxiei.

Mănăstirea Petru Vodă îl critică dur pe purtătorul de cuvânt al Patriarhiei: "Dl Vasile Bănescu nu reprezintă Biserica Ortodoxă". Tomisul: "IPS Teodosie a vorbit de comuniunea în cadrul cultului PUBLIC ȘI OFICIAL al unei confesiuni, subiect al canoanelor"

După scandalul de fake news declanșat împotriva Înalt Preasfințitului Teodosie, lămurit de purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Pr. Eugen Tănăsescu, actualul purtător de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a căzut - din neinformare? din alte pricini? - în cursa agenției de manipulare a opiniei publice Mediafax

Biserica Ortodoxă avertizează creștinii: Yoga nu este un exercițiu, ci un act de închinare/Yoga e cam ceea ce a încercat și Adam în Eden și anume: o auto îndumnezeire, o îndumnezeire fără de Dumnezeu

Biserica Ortodoxă a Greciei organizează duminică un eveniment prin care vrea să atragă atenția asupra unor tendințe periculoase pentru viața spirituală a unui creștin printre care: yoga, pilates și meditație, informează agenția Basilica, citând publicația Orthochristian.