Subiecte: Religia în România

Rectorul UBB denunță „campaniile de denigrare” a școlii și Bisericii: Conduc în aceeași direcție, de repudiere a valorilor culturale. Mințile tinere se dezorientează complet când află că universitățile sunt o „invenție” tocmai a „barbariei medievale”

15 ianuarie este Ziua Eminescu și Ziua Culturii Naționale. Cu această ocazie, Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj a susținut un cuvânt în sesiunea Academiei Române dedicate acestei ocazii.

Episcopul Timotei Prahoveanul: Sub diferite pretexte, Mântuitorul este rugat tot mai des să plece din școli, din instituțiile publice, să plece de oriunde și să rămână departe pentru a nu-i deranja pe cei care vorbesc despre anumite drepturi

Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Timotei Prahoveanul, le-a vorbit, duminică, credincioșilor aflați la Mănăstirea Radu Vodă, despre societatea contemporană care, dominată de lucrurile lumești, materiale, Îl alungă pe Iisus Hristos.  

ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, mesaj CLAR pentru ambasadele pro homosexualitate: În casa noastră NOI decidem! Nu sunt cei care sunt la Bruxelles sau în altă parte. Nu trebuie să ne dea principii de viață cei care sunt semnul unei patimi

Mitropolia Olteniei a organizat la Craiova, în perioada 2-4 mai, Simpozionul Național „Familia tradițională și provocările ei actuale”, eveniment la care au luat parte juriști, pedagogi, teologi și membri ai Coaliției pentru Familie.