Subiecte: SARS-CoV-2 armă biologică

Nou documentar: Schwab, Gates, OMS, ONU și alte entități globaliste sunt implicate într-un „democid” la scară globală - “Cei care au susținut injectarea globală a umanității cu o armă biologică trebuie arestați”

Lumea trebuie să „taie capul șarpelui”, altfel va intra într-o nouă eră întunecată a guvernului mondial tiranic, scrie jurnalistul Leo Hohmann într-o postare pe blogul său, în care prezintă un documentar apărut recent care avertizează cu privire la un democid la nivel global comis de către elitele globaliste. Autorii documentarului fac apel la conștientizare și acțiune urgentă la nivel global.

Dr. Ana-Maria Mihalcea: Mostre analizate ale armei biologice C19 Pfizer arată aceleași sfere și puncte cuantice observate în sângele celor vaccinați. Sângele de la un nevaccinat se coagulează imediat când este amestecat cu arma biologică C19

Dr. Ana-Maria Mihalcea, doctorița româncă din America, a postat pe blogul său un video primit de la un medic, cu analiza la microscop a conținutului dintr-o fiolă de „vaccin” anti-Covid Pfizer, în care se descoperă aceleași sfere și puncte cuantice observate în sângele celor vaccinați.

SARS-CoV-2 - ARMĂ BIOLOGICĂ? Un cercetător medical american a publicat o carte în urma investigației sale internaționale, științifice și criminalistice. MĂRTURIE SUB JURĂMÂNT - VIDEO TRADUS ÎIN ROMÂNĂ

„SARS-CoV-1 a fost un virus modificat genetic (cu câștig de funcție), care a fost și o armă biologică dezvoltată de Partidul Comunist Chinez, SARS-CoV-2 fiind versiunea îmbunătățită a acestei arme biologice”, scrie Dr. Richard M. Fleming în cartea sa.