Subiecte: Sondaj

SONDAJ: 70% dintre români vor ca Ucraina să cedeze teritorii pentru stoparea imediată a războiului. Încrederea românilor în Moldova și Maia Sandu a scăzut dramatic, iar Olanda, Ungaria, China și Rusia figurează printre statele cele mai neprietene României

Un sondaj național finanțat de ambasada SUA și realizat de LARICS în perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2022 relevă prăbușirea încrederii românilor în instituțiile statului, începînd cu președintele, în marile puteri occidentale, în NATO și UE, dar și dorința majorității zdrobitoare de a vedea oprit imediat și cu orice preț războiul din Ucraina.

SONDAJ: Aproape 95% dintre cititorii ActiveNews se opun Pașapoartelor de Vaccinare. La sondajul nostru au votat până acum peste 40.000 de români. PUTEȚI SĂ MAI VOTAȚI AICI!

ActiveNews a desfășurat încă de acum 7 luni un sondaj edificator pe tema Pașapoartelor de Vaccinare, când discuția despre introducerea lor era doar „ipotetică”. S-a dovedit că demersul nostru era îndrituit. Am avut dreptate. Pașapoartele vor deveni, cel mai probabil, obligatorii, la fel ca și vaccinarea.