Subiecte: Spital Covid
Foto: StiriPeSurse

Gestul pe care nu l-a făcut nici un politician: ÎPS Teofan a intrat în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași pentru a-i alina și binecuvânta pe bolnavii grav de Covid. FOTO / VIDEO

Mitropolitul Teofan i-a vizitat, miercuri, pe bolnavii cu COVID-19 în stare gravă internați la ATI. Ierarhul a făcut ceva ce nu ar avea curaj mulți români: a mers în saloane și a stat de vorbă cu pacienții. Cu un echipament de protecție, a vizitat și secția ATI, unde sunt 13 pacienți în stare critică.

DAȚI DRUMUL LA AUTOPSII! Trebuie să aflăm care este adevărul cu morții din România. Și singurii care pot sa contribuie la aflarea adevărului sunt cetățenii. Modele de Plângeri Penale pentru efectuarea autopsiilor după moartea suspectă de Covid și Vaccin

De 2 ani avem o pandemie generată de un virus. După 2 ani nu se știe de fapt mai nimic oficial despre acest virus. Totodată, a trecut aproape 1 an de zile de când există și se administrează vaccinurile COVID-19. Sunt numeroase discuții și suspiciuni

bzi.ro

Spitalele Covid nu s-au mai redeschis pentru că zugrăvirea și dezinfecția generalizată costă. Președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer: ”DSP-urile nu dau avize pentru redeschiderea spitalelor pentru că nu sunt bani”

Redeschiderea spitalelor Covid ar însemna finanțări din partea Guvernului. Finanțări care să acopere costurile renovărilor  sau dezinfecției.Așadar, în aceste condiții, autoritățile țin spitalele închise pentru bolnavii non-Covid din cauza subfinanțării, informează Ziarul Național.

Spitalul „Grigore Alexandrescu” a confirmat pentru ActiveNews: E pregătit să primească bolnavi de Covid adulți. În caz de nevoie unii copii veniți cu Salvările vor fi direcționați spre Budimex, afirmă purtătoarea de cuvânt a Spitalului, Raluca Alexandru

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” este gata să primească și bolnavi COVID adulți, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Raluca Alexandru, confirmând, că spitalul este pregătit pentru un asemenea scenariu.

Olivia Steer, postare în miez de noapte, după ce a fost deblocată pe Facebook, despre realitatea din spitale: „Adevărul ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează. Adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook!”

Olivia Steer: „Asta e - adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook sau ale trolilor care îl vînează! Adevărul irită. Adevărul înfurie. Adevărul e că ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează.”