Subiecte: Transgenderism

CEDO împotriva României: O extindere impermisibilă a autorității Curții în favoarea transgenderismului. Disforia sexuală nu este un drept al omului. Guvernul trebuie să facă recurs la Marea Cameră a CEDO

Toată România a aflat că pe 19 ianuarie CEDO, unde influența lui George Soros este deosebit de pronunțată, a emis o decizie împotriva României. A impus daune deoarece tribunalele din România au refuzat, în mod corect, să impună autorităților să emită documente de identitate noi la două persoane transgender

FOTO: Basilica.ro

Dacian Cioloș, contrazis de Patriarhia Română pe tema ideologiei gender. Vasile Bănescu: Suprarealista ideologie a „genului fluid” este radical și pervertitor opusă celei mai înalte viziuni despre om, aceea descrisă de antropologia creștină

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, spune că ideologia gender sau teoria de gen este  o artificială construcție ideatică, așa-zis culturală, în răspăr cu realitatea, cu logica, cu biologia, cu antropologia, cu ordinea firii”.

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, despre legea care interzice ideologia de gen în școli: O lege absolut normală, nu este rolul școlii să predea copiilor teorii controversate, teorii extremiste sau tot felul de bizarerii. Sper că Președintele o va promulga!

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, s-a declarat favorabil legii care interzice prozelitismul ideologiei de gen în școli, afirmând că nu este rolul școlii „să predea copiilor teorii controversate, teorii extremiste sau tot felul de bizarerii”.

FOTO: Bleecher.com

Cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului deplânge îndoctrinarea copiilor de ideologia LGBT: Acum tinerii iau hormoni și își schimbă sexul și abia apoi realizează: „Stai așa, arăt ca un băiat, dar de fapt eu sunt fată”

Margaret Court, considerată de specialiști drept cea mai importantă jucătoare din istoria tenisului, a criticat zilele trecute noua modă a schimbării sexului, afirmând că este nenatural deoarece „Așa suntem făcuți de Dumnezeu”, informează CNN.

FOTO: Tatăl băiatului

Caz dramatic în SUA: un băiețel de 7 ani este transformat de mama sa în fată, cu ajutorul statului și al Justiției, în ciuda opoziției tatălui. Gânditorul conservator Rod Dreher: Dacă aș fi tatăl băiatului, aș lua copilul și aș fugi din țară

Situație dramatică în cazul unui băiețel de 7 ani din orașul american Dallas, statul Texas: mama sa a câștigat în instanță custodia copilului și dorește să-l transforme pe acesta în fată, informează The American Conservative.