Subiecte: Tratat OMS

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

Vom vorbi despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike necesar celor inoculați cu serul ARNm Covid, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare, tratatul pandemic al OMS și plățile industriei farmaceutice către medici.

Familia Robert și Jill Malone, la Palatul Parlamentului, în România

Familia Malone, în România: Pandemiile, folosite ca un catalizator al Noii Ordini Mondiale, în care o birocrație administrativă nedemocratică vrea să dețină controlul total asupra lumii - Agenda 2030, un manifest socialist totalitar

Această ONU își propune să reglementeze fiecare aspect al vieții noastre personale și naționale. Face eforturi pentru a reduce și elimina suveranitatea națională în întreaga lume și, prin urmare, pentru a reduce diversitatea, tradițiile, religiile și identitățile noastre naționale.

PLANUL MERGE ÎNAINTE: Banca Mondială și G20 înființează un fond de UN MILIARD de dolari pentru Pașapoartele globale de Vaccinare în timp ce OMS reia eforturile pentru adoptarea Tratatului global privind pandemiile (I)

În timp ce Organizația Mondială a Sănătății reia planurile privind adoptarea unui Tratat internațional nou sau actualizat de pregătire pentru pandemii, Banca Mondială și alte organizații promovează introducerea unui noi regim de pașapoarte de vaccinare.

„Tratatul pentru pandemie” deschide calea către instaurarea, prin OMS, a globalismului tehnocratic. Directorul nealeas al OMS va avea în mâini puterea de a declara DICTATURA SANITARĂ GLOBALĂ, cu o forță de acțiune proprie propusă de Bill Gates

Un «Tratat de pandemie» care depășește sau anulează autoritatea guvernelor naționale sau locale ar conferi puteri supranaționale unui birocrat sau «expert» neales, care ar putea să exercite [aceste puteri] cu totul după bunul său plac și după criterii total subiective.