Subiecte: US Elections

Ion Cristoiu consideră că în America va câștiga cine are mai multe Legiuni. "Criza din America ne afectează prin slăbirea puterii de intimidare a dușmanilor României". Corneliu Vlad: "Trump a fost lovit, poate fatal, de presă"

Doi dintre cei mai importanți analiști și comentatori de politică internă și internațională, Ion Cristoiu și Corneliu Vlad, urmăresc în continuare cu cea mare atenție ce se întâmplă în Statele Unite, așa cum ar trebui să o facă orice român

VIOLENȚE EXTREME ÎN SUA. Bande de negri pro-Biden vânează suporterii lui Trump în văzul Poliției din Washington după Marșul Make America Great Again. Tineri, bătrâni, femei, copii, hăituiți și atacați în plină stradă! Cazul MIHĂILĂ COFAR în SUA

Democrația Populară pro-Biden a intrat în acțiune în America la fel ca în România lui martie 1990, când la Târgu Mureș românul Mihăilă Cofar a fost atacat și mutilat pe viață de hoarde de maghiari dezlănțuite sau ca în iunie 1990, când minerii lui Ion Iliescu, Petre Roman dar și Mihai Șora și Andrei Pleșu, membri ai Guvernului FSN-GDS, au maltratat sălbatic studenții și bucureștenii. Cine și-ar fi imaginat vreodată că aceste scene se vor reproduce în Capitala Americii, țara care a fost văzută de generații și generații de români ca Tărâmul Libertății și democrației?!

Graficianul Eugen Mihăescu, cetățean american, îl spulberă pe "funanbulul" Joe Biden: "Marii Electori, și nu “statul subteran” manipulator, vor decide dacă Joseph Robinette Biden este sau nu noul președinte al SUA. America nu e România"

Renumitul grafician Eugen Mihăescu, membru de Onoare al Academiei Române și cetățean american, un fin cunoscător al politicilor de peste Ocean și din lume, ne-a remis următorul material de analiză și sinteză cu privire la situația actuală din Statele Unite dar și din România, cu bidenii ei mai mici avizi de licurici.


Foto-ilustrație: Murdoch și fiii cu presa SUA / NYT și Defend Assange

Murdoch, mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe, creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează "fake mass media" care l-a îngropat pe Trump

Donald Trump l-a sunat furios pe Rupert Murdoch, marți noaptea, după ce televiziunea acestuia, Fox News, a fost prima care a declarat închisă cursa electorală în Arizona în favoarea lui Joe Biden, deși nu se încheiase procesul de vot. De ce a trădat Murdoch?

Jurnalist român din SUA: Am votat cu toată familia împreună cu tata de 89 de ani pentru TRUMP și pentru LIBERTATE. Steven Bonica: "Am fugit de comunism și am ajuns să ne vedem libertățile îngrădite de oameni ce cred că socialismul înseamnă a fi sociabil!"

"Trăiesc în SUA de peste 36 de ani. Am venit aici înainte să împlinesc 19 ani, după ce am trăit în România doi ani ca apatrid, deposedat de cetățenia română de comuniști pentru faptul că părinții au solicitat emigrarea în SUA."