Subiecte: Vaccin coronavirus

Gigi Becali este convins că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat: „Preafericitul știe mai bine decât mine că vaccinarea înseamnă lepadare!”

Filantropul Gigi Becali nu crede că Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-Covid. Adevărul este că nici în declarația controversată a acestuia, întoarsă pe toate părțile, Patriarhul nu face afirmația că s-a vaccinat anti-Covid, la fel ca Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt de la Patriarhiei, la care se vede clar că s-a vaccinat cu ser ARNm.

-Doriți să vă vaccinați? -Nu, mulțumesc. Țin post. N-am voie carne de copil. Sau Domnul Vaxnescu față cu reacțiunea

Un oarecare domn Vaxnescu, deși se definește drept „nespecialist” dar recomandă obsesiv o procedură medicală cu seruri experimentale, insistă în a dezavua superior orice informație despre faptul că așa-zisul vaccin Covid are legătură cu practici anti-creștine și anti-umane, ca uciderea pruncilor prin masacrarea lor. Da, masacrați de vii.

Declarația șocantă a unui patron de pompe funebre din Marea Britanie: Numărul de copii morți este de 10 ori mai mare. Sunt foarte multe cazuri de miocardită în ultimul timp. De când s-au vaccinat oamenii, unitățile de depozitare sunt pline

Într-un interviu acordat canalului GB Resistance de pe YouTube ,un patron de pompe funebre din Marea Britanie, pe nume Wesley, vorbește despre lucrurile îngrozitoare pe care le-a văzut de când a început pandemia și vaccinările

Radu Moraru către Marcel Ciolacu: Vrei nu vrei, vremea vaccinului trece. Și vaccinații și nevaccinații tot cu ARBIDOL se tratează de Covid. Demonstrația și Filmarea Zilei de la NAȘUL TV

Înainte de votul pentru așa-zisul Certificat verde, cunoscutul, curajosul și bătăiosul jurnalist Radu Moraru a ținut miercuri seara la Nașul TV o demonstrație pentru deputații din toate clasele Parlamentului României, ba chiar și pentru cei de la grădinița Camerei Deputaților.

Gheorghe Piperea: Câtă nebunie și iresponsabilitate trebuie să ai în căpuț ca să faci robi din o treime din populația țării și iobagi din două treimi? Și asta în văzul lumii, prin legi „dezbătute” în Parlament?

Sclavie, conform DEX – stare de (totală) subordonare a voinței, a atitudinii unei persoane, în fața unei pasiuni, a unui viciu, a unei dogme. Stare de aservire economică, socială, politică etc. în care se află o țară, o clasă socială, un individ.