Ce șansă să știi cine a fost Alain Delon!
Privind fotografiile cu Alain Delon am început să simt un dor cumplit. Dor de viața simplă, de bucuria de a merge la cinematograf.
Privind fotografiile cu Alain Delon am început să simt un dor cumplit. Dor de viața simplă, de bucuria de a merge la cinematograf.
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, nu s-a putut stăpâni și a scris și el pe Facebook că Mihai Șora, simbolul #rezist în ultimii ani, a fost „un blând filosof al cetății”. Și un fost agent și turnător al regimului bolșevic reactivat după 1989 în Rețeaua Soros
Mai mult, destui dintre ei au pretenția să-i credem pe cuvânt că de la o vreme numitul a fost chiar persecutat de regimul de până în 1989 de aici.
Filosoful fenomen pe Facebook, Mihai Șora, a murit în noaptea de 25 spre 26 februarie, conform propriei soții. Spre miezul nopții, la 22,58 respectiv 23,01, Șora avea două postări pe Facebook, dintr-un total de șase în ziua de 25 februarie, ultima, despre Ucraina.
Tom Șora, fiul decedatului NKVD Mihai Șora, dezvăluie într-un dialog exclusiv cu Adrian Artene de la ziarul Gândul, ce s-a întâmplat cu adevărat la slujba de înmormântare a fostului simbol al Rețelei Soros-Rezist
Într-un clip publicitar produs de Papaya pentru emag (foarte probabil, înșelat asupra „calității mărfii”, situație prevăzută într-un articol de lege), tragedia deținuților politici din anii ’40-’50 și până în 1964 cel puțin, anii cei mai cumpliți ai ocupației comunisto-sovietice, e exemplificată cu figura „luminoasă” a stalinistului Mihai Șora.
A trebui să vină un profiler din SUA care să ne lămurească: Luiza Palanciuc e Ana Pauker 2. Priviți fotografia de mai sus. A fost aleasă pentru a-i fi băgată în pat pe post de calorifer ambulant cu dotările deșănțate de rigoare sau e doar o întâmplare că „dragostea la prima vedere” cu clona Anei Pauker s-a lăsat cu o căsătorie bizară
Colonelul SRI în rezervă, Tudor Păcuraru, fost șef de birou de analiză-sinteză, a dezvăluit azi, la România TV, că filosoful Mihai Șora a fost agent al NKVD-ului sovietic, motiv pentru care în anii ’50 i s-a pus în vedere de regimul Dej să înceteze colaborarea cu serviciul amintit.
Preotul de la Biserica Albă, unde se susținea înmormântarea, i-a întrerupt dezvăluirile, deși vorbitorul era singura rudă de gradul întâi prezentă la înmormântare.
Moartea filosofului Mihai Șora - despre care s-a scris deja un poem - a generat multe comentarii în spațiul online, ornate cu ode deșănțate ale rețelei #resist. Poate cea mai ciudată reacție a fost cea a nașterii Cultului Girafei Șora
Românii au o vorbă înțeleaptă ”despre cei morți numai de bine”. De aceea nu doresc să-l critic acum pe Mihai Șora, fost membru al partidului comunist francez, care între anii 1944-1948 a participat la conspirația bolșevică de a transforma Franța într-un soviet subordonat URSS-ului lui Stalin.
A murit Mihai Șora. Creștinește este să ne rugăm pentru el. Este treaba Maiei Sandu să-l elogieze cum vrea ea întrucât ambii sunt adepții sorosismului ateu, adică ai stângii neo-marxiste! Dar nu-mi faceti mit si erou din el!
S-a dus și Șora, Doamne, ce păcat, Era în floarea vârstei cum s-ar spune Și brusc s-a stins. Of, ce amărăciune! Vă spun cinstit că nu m-am așteptat.